lukasrz Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Mam mały problem z płytą ECSK7S5A gdy mam włączonego kompa to wszystko gra ale gdy go wyłącze gdy temperatura procka przekracza 40 stopni celcjusza to komp się odrazu niewłączy dopuki temperatura niespadnie do 40 lub poniżej 40 stopni celciusza(Tak jakby było na płycie jakieś głupie zabezpieczenie niepozwalajace go włączyć,wszystko sie uruchamia ok oprucz monitora czyli tak jakby procek sie niewłączał) Jak ktoś wie co to jest to niech da znać będe bardzo wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Jaki masz bios jeżeli nie zmieniony od zakupu to ściągnij sobie nowszą wersję ze stronki ecs (www.ecs.com.tw) i wtedy spr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 oto chodzi żę było tak na starym i na nowym biosie i niewiem co to jest mam najnowszego biosa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Co to za proc ? Próbowałeś włożyć inny i spr. czy będzie to samo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 To jest Duron 1200, kumpel ma identycznego sprzęta i wszystko ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Sprawdź u niego swojego durnia i weź proca i spr. na swojej płycie może z procem jest coś nie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Z tą płytą nic nie jest dziwne 8) Może być proc. ale może też być przegrzewający się chipset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Z tą płytą nic nie jest dziwne 8) Może być proc. ale może też być przegrzewający się chipset Slyszalem ze radiator chipsetu mozna wymienic? Jesli tak, to na jaki? Wala mi sie w biurku sporawy radiator - bez wiatraka - z jakim sprzedano mi kiedys moj P100, moze sobie zalozyc? ;) Czy lepiej zalozyc na tym co jest jakis wentylatorek? A moze wystarczy zdjac ten standardowy, nasmarowac margaryna i zalozyc go z powrotem? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Może to wina zasilacza, pomierz wszystkie napięcia przy działającym kompie, nagrzej i zrestartuj, jak nie wstanie to znowu zmierz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...