Celin Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zastanawiam sie nad zmiana budy na cos troche wiekszego i bardziej adekwatnego do WC :) mam juz na oku konkretna sztuke i zastanawiam sie nad wsadzeniem do niej 3 chłodnic. dwie ze "starego" LC i jedna bym dokupil. Mianowicie stare to: BWA rev2 122 orac TC 120.2. obie poszlyby pod dach. trzecia chcialbym kupic TFC 2x120 lub 3x120. jeszcze nie wiem bo musialbym troche pomierzyc czy by sie zniesciła na front :) z napedem dvd, sqd + grubosc TC około 60cm. na te chłodnice pod dachem poszłoby po jednym wentylu bliżej króćców (po dwa nie wejdzie <_< ) teraz pytanie, czy pompka MCP350 to wytrzyma. wiem ze to potwor i pociagnie wiele blokow, ale nie wiem czy da rade na 3 chłodnice i 4 bloki (w tym jeden full cover). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 da rade. Thermochilla i Fesera licz jako pol BWA, jesli chodzi o opory... Ja bym sie tylko zastanowil nad BWA i TC PA120.2 pod dachem, jak to bedzie wygladalo ? i jak z wezami. Nie lepiej TC pod dach, Fesera 3x120 na front a chudego BWA na tyl, albo w podloge jak u Malika ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 na tyle mi sie nei podoba a na podlodze chce miec wolne :) wygladac mialoby tak, ze obie chlodnice bylyby zwrocone kroccami do srodka dachu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 http://www.martinsliquidlab.com/img/Martin...timatorv3_1.zip Sprawdź czy uciągnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 W jakiej to chcesz budzie zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Lian Li PC-A77B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 ja będę pakował 5x TC 120.3 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ups Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 ja będę pakował 5x TC 120.3 :rolleyes: Widze kolega nie ma co z pieniążkami robić :P To w pasywie ma latać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Widze kolega nie ma co z pieniążkami robić :P To w pasywie ma latać? a nie mam :razz: na 3x TC 120.3 da radę - zresztą sprawdzę na 2x TC 120.3 z wentylami bo 4870X2 raczej chłodny nie jest :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 ja będę pakował 5x TC 120.3 :rolleyes: img nie ma co krejzol z Ciebie :lol2: A tak na powaznie to nie przesada dawac 3x TC 120.3 do CPU loop ? jakie bede z tego korzysci ? imo nie warte ceny. ale widze, ze obudowe juz masz, wiec nic tylko czekac na prezentacje :) Celin pompa da rade imo. nie masz sie co martwic. ale 3 chlodnice w tym jedna BWA to nie najlepszy pomysl. Lepiej dokup jednego TC 120.3 lub TFC 360 i lepiej na tym wyjdziesz. Wtedy wieksza chlodnica pod dach a mniejsza na podloge albo na front :) btw. A77 to chyba jedna z lepszych opcji jakie mogles wybrac :) jeszcze Cosmos S da rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 A tak na powaznie to nie przesada dawac 3x TC 120.3 do CPU loop ? jakie bede z tego korzysci ? imo nie warte ceny. ale widze, ze obudowe juz masz, wiec nic tylko czekac na prezentacje :)na tym loopie z 3x TC będzie E8600, NB i 2x MOSFY wszystko już kupione ... tylko czasu nie mam aby to złożyć :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Sry, ze tutaj ale nie chcialem nowego tematu zakladac. Jak sie bedzie miala wydajnosc takiej chlodnicy do jakiejs dedykowanej wc? Bedzie lepsza od BWA 123? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...