mechl!n Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Posiadacze Radków nareszcie się doczekali- powstał EMULATOR, na którym można obejrzeć to demko. No i padł kolejny bastion :D Szczegóły TUTAJ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nvidia dala d.u.p.y :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 eee... ale na r9100 to nie pudzie, co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 na r9000pro pewnie tez nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 na 9500pro wg frapsa 1.9D mam 20 klatek (1024x768). pewnie gdyby się pobawić ustawieniami byłoby jeszcze lepiej... Ile jest na FX'ach? Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ja gdzies czytalem ze na ati lepiej to demko smiga niz na najlepszym fx o ati mam na mysli 9800 pro ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Hehe :) Odpaliłem to cudo z patchem 8O , ale na moim sprzecie tego sie prawie nie da ogladać 1 klatka na 4 sekundy :( Co nie zmienia faktu że elfka wyglada lepiej niż w orginale :twisted: . Zmieniłem rozdziałkę, ale dalej bieda, a tam chba nie ma zadych opcji co do ilosci detali. Może zna ktoś inne emulatory FX, albo sposób na regulację detali w tym demie bo przecież ma to chodzić tez na FX 5200, a ten potworem nie jest 8) . Proszę o jakiegoś linka do stronki gdzie jest opis tego emulatora, moze da się coś jeszcze zrobić, bo stwierdzam naprawde warto poszukac sposobu na uchomienie tego :twisted: wyslij mi :twisted: :roll: 8) 8O screeny ehhhh zobacz wyzej, Hawk podal linka i zamiast sie tak bardzo przygladać listkowi :wink: Elfki to byś zpbacyzl na djej glowką ze to jest 23 z 26 screenow, po bokach są takie strzaleczki nastepne, poprzednie ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 heheheh niezłe a tak narzekaliście na tego FX ,a tu widać że są zalety :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Tutaj jest wiecej fotek :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 najfajniej to ponoc wyglada z wysokim aa i anizo a na gf4ti o tym mozna zapominiec.. ponoc bez tych bajerkow pixeloza troche spuje efekt.. w koncy aa 16x robi swoje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 najfajniej to ponoc wyglada z wysokim aa i anizo a na gf4ti o tym mozna zapominiec.. ponoc bez tych bajerkow pixeloza troche spuje efekt.. w koncy aa 16x robi swoje :) tez tak mysle. Tylko popatrz sie na dwa ostatnie zdjecia. Piersi wygladaja jak prawdziwe! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 nvidia dala d.u.p.y :twisted:mozesz powiedziec niby czemu dala [gluteus maximus]????8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...