Skocz do zawartości
Ender1972

Jaka Grafika Do Tego Procka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie pomóżcie.Kumpel prosił mnie o modernizację kompa , najmocniejszy procek jaki obsługuje jego płyta to pentium D , dołożyłem mu ramu , porządny zasilacz pozostała grafa.I tutaj moje pytanie co dobrać za około 3-3,5 stówy do tego zestawu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najgorsza rada jaką słyszałem! 95gt/85gt.

Odpuść od razu te [ciach!]oo,skok wydajności między 66gt będzie mizerny! Kompletnie nie opłacalny interes.

Minimum to 86gt.

I byłeś tak "głupi" i kupiłeś tego Pentiuma D? Czy może już był?

:lol:

Idz moze do dzialu Nvidia i dowiedz sie o czym piszesz.

I naucz sie czytac zanim Miguel707 zacznie powaznie uzywac swoich mozliwosci moderatorskich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podal w jakies rozdzialce bedzie gral, ale watpie by mial panorame 20-22. Wiec pewnie 1280x lub 1440x. Ja bym optowal za HIS HD4670 IceQ. Karta moze na wyrost, ale PCI-E poki co nie wyjdzie z uzytku i niedlugo tego rzecha bedzie pewnie wymienial, wiec grafika jak znalazl :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bardzo rozumiem przecież ten 6600 GT to karta z przed trzech lat 9500 GT powinien być wydajniejszy .Ja też nie byłem zachwycony , gdy okazało się , że płyta nie obsługuje c2D :) http://www.gigabyte.pl/products/mb/cpulist/ga-8i945p-g.html

ma monitor 19 " 1240 x1024

Edytowane przez SławekLukas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nieźle,byłem przekonany że 95gt to to samo co 85gt. Krzysio,moja pomyłka.Moja "niewiedza" Bierz tego 95gt.

Przyznaje się :lol:

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Ale"
Ale te 10% mógłbyś odjąć.

Tak jak Cie prosiłem :lol:

Edytowane przez Sopel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa wyjaśniona.

9500GT = 8600GT

Także możesz brać jedno, albo drugie.

Co do mobo - kiedyś pisali, że obsługuje C2D z innym bios. Jak ludzie go wgrywali, to mobo padało bezpowrotnie :D.

Także nie obsługuje...

@Sopel

No ładnie...... :D

Edytowane przez Miguel707

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi