Zulik Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 chodzi o to ze jak chce wyslac sms z kadu pisze mi ze Bramka Prowidera internetowego wyglada dziwnie :) co kolwiek to znacyz w rc.inet1 mam wpisana wartosc gateway=192.168.255.254 to jest taka jaka mi wyswietla w windowsie gdy wpisze ipconfig /all ! nie wiem co jest :( nie tak p.s. czy powinienem wypelniac to pole gateway czy tez nie ? a moze wypelnic je jakas inna wartoscia !? lub standardowo napiszcie RTFM :lol: i sie odczepie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Sufiks DNS konkretnego połączenia: Opis . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce MCP Net Adres fizyczny. . . . . . . . . : XXX DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie Adres IP. . . . . . . . . . . . . : 192.168.0.2 Maska podsieci. . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Brama domyślna. . . . . . . . . . : 192.168.0.1 Serwery DNS . . . . . . . . . . . : 62.233.128.17 jak masz w tym miejscu co jest pogrubione te 192..... to masz to wpisac jako gateway a net CI na linuxie dziala ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 net smiga jak zly ! tylko te sms ! kiedys sie dalo a teraz nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...