KrzysiekKa Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mam problem musze zdecydować sie na jedna z tych płyt Asus A7n8X lub Msi K7N2-L niestety mam tylko te dwie do wyboru siła wyższa. Którą płyte bedzie bardziej stabilna nie chodzi mi o wydajność. Z góry dzieki za rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja stawiam na ASUS'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mam problem musze zdecydować sie na jedna z tych płyt Asus A7n8X lub Msi K7N2-L niestety mam tylko te dwie do wyboru siła wyższa. Którą płyte bedzie bardziej stabilna nie chodzi mi o wydajność. Z góry dzieki za rady. kazda z nich powinna byc tak samo stabilna ale do o/c nadaja sie tylko asus :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Epox 8RDA+ :D a tak na serio stawiał bym na ASUSA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 moje typy EPOX 8RDA(+)/Soltek 75FRN-l/Abit NF7-S moze ten test rozjasni twoje watpliowsci http://thecrucible.ca/reviews/nforce2/ jesli jednak musialbym wybierac z tych dwoch mobos wybralbym MSI pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ASUSIK!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Bez dwóch zdań - ASUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ASUS RULEZ !!! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 z tych dwóch to asus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekKa Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Dzieki wszystkim za podpowiedzi.Zdecydowałem sie na Asusa. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 mam to MSI już prawie miesiąc i jest po prostu OK!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...