Damianuso Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam. Prosze o pomoc w wyborze laptopa do 3 tys. na który mozna takze pograc w miare nowe gry. Na allegro prawie kazdy ma opis ze jaki to on nie jest super. ale podejrzewam ze to pic na wode :rolleyes: na co zwrucic uwage? Pomózcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Tak - to pic na wodę ^_^ Przede wszystkim grafa, procek raczej w drugiej kolejności, a producent - to zależy od gustu. Do 3k najszybszy będzie Acer 5930 (9600GT z DDR3), ale serwis niestety to samo zło (w sumie lapa nie kupuje się po to, żeby wysyłać go do serwisu, ale dla mnie akurat miałoby to wpływ na decyzję o zakupie) - wolałbym dołożyć trochę i wziąć Samsunga R560, czy MSI GX930 (albo GX620). Pozostaje jeszcze sprzęt z 9600GT, ale mającym DDR2 (choć te karty są już wyraźnie gorsze) - HP dv5 czy Compal JHL90. Na allegro można też znaleźć Toshibę X200 z 8700GT, ale procek jest wolniejszy niż u konkurencji, a do tego tylko rok gwarancji. Edytowane 19 Listopada 2008 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianuso Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 A ten "Acer 5930". Mowisz o serwisie... Czyli ma on tendencje do psucia sie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie chodzi o psucie się - chodzi o jakość serwisu. Delle są jednymi z najlepszych notebooków, jeśli chodzi o jakość. Kupiłbyś takiego, ale bez gwarancji, mimo, że po trzech latach okazałoby się, że nie zepsułby się ani razu (o czym byś wcześniej nie wiedział)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianuso Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 No nie kupil bym;) A czy z tymi samymi parametrami w podobnej cenie dostane jakiegos np. Asusa czy tez Samsunga?? Moze przekroczyc te 3000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 http://www.ceneo.pl/1732259 http://www.nokaut.pl/szukaj/15-zm80-015pl-gx630-msi.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow12 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Potrzebuje laptopa do gier za około 2500 - 3000zł. Chodzi mi głównie dobra kartę graficzna. Moglibyście mi podać jakieś dobre modele? Edytowane 25 Listopada 2008 przez Shadow12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Ja nigdy niespotkalem dobrego laptopa, wszystkie mnie wyzywaly ;/ Niepodpinaj sie pod czyjs temat. Zaloz swoj i napisz konkrety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 To ja przeniosłem temat, bo w ciągu ostatnich kilku dni strasznie się ich namnożyło, a sporo z nich dotyczy tego samego i robi się bałagan. Nie ma sensu pisać tego samego kilka razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...