zimn Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam 2 dni temu kupiłem sobie lapika (jak w temacie) wiedziałem że ma ma beznadziejne głosiki ale na słuchawkach nie jest lepiej. Kiedy jest odtworzony jakiś dźwięk (np jakiś systewmowy brzdęk) to po jego zakończeniu jest słyszany jeszcze przez jakieś 30 sekund dość silny szum potem tak jak by karta dźwiękowa się wyłączała, przy każdym mute on/ mute off jest emitowany nieprzyjemny zgrzyt. Zmienianie jasności matrycy lub załączenie wiatraczka też jest słyszalne. I ostatnio dźwięk zaczął znikać (tak jak by sie karta zawiesiła) i konieczny jest reset komputera żeby zaczął działać lub po odłączeniu słuchawek dźwięk nie zostaje przekierowany na głośniki, też konieczny reset. Czy moje problemy to kwestia znalezienia dobrych sterowników ( obecnie najnowsze ze strony della), jakaś usterka czy ten typ tak ma i muszę się przyzwyczaić. ps system to vista a dźwiękówka to idt high definition audio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...