..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 moze to dziwne pytanko ale kto pyta nie bladzi :) mam takiego fajniutkiego chiefteca & chcem wsadzic do srodka 2 swiecace wiatraczki. a dokladnie w dziury ktore ledwo ledwo widac za przednim panelem ( wiadomo o co chodzi ) nie chcem stracic kasy na te coolerki wiec pytam: bedzie jakis efekt przy zgaszonym swietle ?? beda widoczne te LED'y ?? moze ktos ma fotosy podobnego rozwoazania ?? bede bardzo wdzieczny :) planuje 2 coolerki z Discotech'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 bedzie to fajnie wygladalo. naprawde fajnie. ja mam tego fana w zasilaczu przezroczystym i jest super efekt. za te pieniadze naprawde dobra sprawa. tylko jak puscisz na 5v bedzie slabiej swiecil.... ale jest na to tez sposob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 jaki ?? pytalem goscia z Discotech'u i naisal mi ze zasilanie LEDow i wiatraczka jest w jednym cabelku i nie nizma tego "rozlaczyc" w sumie to chcem wsadzic takie 4 coolerki ( 2 na front panelu i z wyciagajace pod zasilaczem ) i mysle ze bedzie problem z halasem :( poradz cos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 po prostu robisz oddzielne zasilanie dla ledow i coolera. odlutowujesz kabelki od ledow i osobno zasilasz je z innego molexa na 12 v. jak bedziesz mial w rece cooler do zobaczysz jak to zrobic bo tak to jest trudno wytlumaczyc. reed tak samo zrobil w swoim cooler majstrze. tutaj to opisal http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25761 ale tak czy siak jak kupisz to zrobisz bez problemu, chyba ze Ci nie bedzie przeszkadzalo bo roznica jest widzialna ale nie ogromna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Co do tego wentyla swiecacego Spire to jest naprawde za-jebisty. Napisalem nawet jego recke. Jak chcesz cos sie o nim i o Evercoolu trojkolorowym dowiedziec zapraszam na moja strone. Dane tego Spire znajdziesz na www.fanner.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 w discotech sa evercole?? czy cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Cytat w discotech sa evercole?? czy cos innegoPoczytajta moja recke to zrezygnujesz z Evercoola. Spire Dual Color 4 LED i do tego na lozysku kulkowym za 30zl rulezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a gdzie mozna kupic Spire ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 www.pccooler.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 no wszystko ok , ale w dziale zamowienia sa jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly napisane ze trzeba podawac NIP, nawze firmy i wogole jakis regulamin jest glupi :( mozna normalnie na osobe priv zamowic cos ?? czy trzeba miec dzialalnosc gospodarcza ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 nie trzeba miec. kliknij dalej ;) mnie tez to zmylilo. olej to i kupuj smialo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ;) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 8) SNAP popatrz na moj POST ze sklepem we Wrocku maja tam AKASY -led BLUE i te wielokolorowe za 32zl--na slizgu :twisted: i 50cos tam :twisted: na kulkach :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Na Allegro sklepy sprzedają CoolerMastery za 35zł! Sam kupiłem tam swojego i jestem z niego zadowolony! Dodatkowo, za 35zł już pojawiły sie zielone (są super) o pomarańczowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 POlecam evercooler.Kupiłem jednego w Olsztynie za 26 zł.POsiada 3 diody:czerwoną,niebieską i zieloną.Bardzo łądny efekt za małą kase :) W nocy to pięknie wygląda, szczegulnie kolor zielony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ja tez powiem ze Evercool nie jest zly -pewnie jak ktos chce prosze dawajcie 50zl za wiatrak :) ja dalem 2k (dwadziescia piec) za tego z 3ma diodami R,G,B i wyglada super a wczesniej kjupilem zwykly czarny bez niczego i tez dalem 25 wiec sie troszke wq.... ale na to tez jest sposob :) gdzies tu byl topic jak samemu oswietlic zeby suer wygladalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Będzie to super efekt sam mam takiego i jest cycuszek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Cytat POlecam evercooler.Kupiłem jednego w Olsztynie za 26 zł.POsiada 3 diody:czerwoną,niebieską i zieloną.Bardzo łądny efekt za małą kase :) W nocy to pięknie wygląda, szczegulnie kolor zielony :) Widzialem w akcji takie cos- buda miala katode niebieska, a Ten poblyskiwal sobie w RGB :D efekt wypasisty. Sam mam 2 CoolerMastery niebieskie- zaje!!sta sprawa. w nocy nie trzeba zadnego dodatkowego swiatla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 W DiscoTechu sa po 22 zl, lozyskowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 podobno Ty reed masz takie ?? tzn z discotechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Cytat podobno Ty reed masz takie ?? tzn z discotechu Tak , mam tego 3kolorowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 i jak to swieci ?? masz moze fotki samego coolerka w nocy ?? widzialem jak wyglada w teojej obudowie ( calkiem ladnie ) ale chcialym zobaczyc jak wyglada bez dodatkowego oswietlenia i na real foto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Cytat i jak to swieci ?? masz moze fotki samego coolerka w nocy ?? widzialem jak wyglada w teojej obudowie ( calkiem ladnie ) ale chcialym zobaczyc jak wyglada bez dodatkowego oswietlenia i na real foto :) Tak , patrz ponizej, ale i tak nie dokonca tak wyglada naprawde, cyfrak przeklamuje kolory, nie widac zielonego np. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 a ten cooler ktory masz w srodku obudowy - co za jeden ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 ten w srodku to zapewne cooler master neonled fan ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Cytat ten w srodku to zapewne cooler master neonled fan ;) Nie do konca tak . To : ThermalTake Neon L.E.D Fan Lekko przerobiony, na "dwufazowe" zasilanie, tak samo zreszta jak i CoolerMaster z boku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Cytat Cytat ten w srodku to zapewne cooler master neonled fan ;) Nie do konca tak . To : ThermalTake Neon L.E.D Fan Lekko przerobiony, na "dwufazowe" zasilanie, tak samo zreszta jak i CoolerMaster z boku. REED--zawsze wymiatal :twisted: ja tez narazie z braku funduszy oswietle wentylem a potem katoda albo glowwire 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 thx :) za jakies 2 moze 3 tygodnie prezentacja mojego chiefteca :) CRAZY DRAGON :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Cytat W DiscoTechu sa po 22 zl, lozyskowane CoolerMastery niebieskie 4 LED na rifle bearing (TLF-R82)??????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...