roth Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Wie ktos gdzie mozna kupic w Krakowie albo w jakims sklepie internetowym bude Chiefteca BEZ ZASILACZA? Tylko w jakiejs rozsadnej cenie bo na allegro maja za 360 zeta. To chyba nieporozumienie. Moze byc uzywana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 360, to nie duzo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ta? a z zasilka 430. Tez mi interes. Chyba ze sprzedam zasilke bo mam ta 2 wentylatorowa i mi starczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 to zależy za jaką budę chiefteca te 360 pln, ja za da-01sl-d dałem 560 brutto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Hi-Fi Black TX-10-BD - 439 zeta, DX-01-BD-U -464 , o tych myslalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja bym na twoim miejscu qpił z zasiłką, a tą którą masz sprzedał, bo bez zasiłki dużo taniej nie qpisz, a qpca na zasiłkę znajdziesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Nie po to kupowalem ja zeby tera sprzedawac dlatego chce kupic sama bude Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Nie po to kupowalem ja zeby tera sprzedawac dlatego chce kupic sama bude Jaki model cie interesuje DX-01-BD bez zasilacza mamy za 285 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jaki model cie interesuje DX-01-BD bez zasilacza mamy za 285 zł Czyli każdą budę można z zasilaczem lub bez ? Widziałem, że macie panele USB w kolorkach obudów - czy FDD też ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jaki model cie interesuje DX-01-BD bez zasilacza mamy za 285 zł Czyli każdą budę można z zasilaczem lub bez ? Widziałem, że macie panele USB w kolorkach obudów - czy FDD też ? Tak wszystkie obudowy mozna kupic bez zasilek z fdd sa teraz tylko srebne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 No wreszcie normalna cena. 3 tygodnie temu kupilem u was zasilke (2 wiatraki) i jak czlowiek zadowolony to qpi jeszcze:) A ta czarna z usb z przodu ile kosztuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...