carck3r Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Strona o ślimakach afrykańskich :lol2: . http://www.achatina.lua.pl pozdrawiam PS: Mój pierwszy post. Edytowane 27 Listopada 2008 przez carck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 czy na tej stornie jest coś oprócz reklamy gogli? Jak nie to votuję o bana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carck3r Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Już nie ma reklam google ;). Te na górze ustawia serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 No, ale w jakiegokolwiek "gatunka" nie wejdę to mam pustą zieloną stronę... Poza tym, w menu nie widać na jakiej stronie aktualnie jestem, przez co ciężko się przegląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAA123 Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 po co się trudzić w html jak morzna wejść na http://www.weebly.com i tam w 15min morzna zrobić całkiem niezłą stronę np.Moja pierwsza strona www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 morzna tylko po co :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAA123 Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 By sobie życie ułatwić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Ktos chyba nie zalapal, o co biega ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Fajna stronka, jak na pierwszą stronke w życiu wręcz rewelacyjna. Pozostaje uzupełnić resztę działów. W FAQ jest ciekawy ślimak, nie wiedziałem że to takie olbrzymy. edit: może chodziło o: moszna????? :) Edytowane 27 Listopada 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carck3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Ok, od jutra zabieram się za uzupełnianie działów. Kupię książkę "PHP i MySQL - Tworzenie stron WWW. Vademecum Profesjonalisty" i będę jechał z koksem :D. Może macie jakieś inne propozycje lektur? Dzięki za odpowiedzi. po co się trudzić w html jak morzna wejść na http://www.weebly.com i tam w 15min morzna zrobić całkiem niezłą stronę np.zarub.weebly.com. Mam rozumieć, że "zarub", to jakiś wymyślny nick? :lol2: Morzna i tak... Edytowane 28 Listopada 2008 przez carck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAA123 Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 W adresie nie morze być polskich zanków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Ok, od jutra zabieram się za uzupełnianie działów. Kupię książkę "PHP i MySQL - Tworzenie stron WWW. Vademecum Profesjonalisty" i będę jechał z koksem :D. Może macie jakieś inne propozycje lektur?Zwykle najpierw się robi silnik strony, potem uzupełnia. Chyba, że chcesz jednocześnie uzupełniać ver.1.0 i siedzieć nad ver.2.0. Tutaj bym górne menu trochę powiększył, bo deko małe się wydaje w stosunku do reszty strony. Sam motasz ten cms, czy masz jakiegoś pomagiera? W adresie nie morze być polskich zanków Historia Świata pokazuje, że jeżeli nie da się wklepać "ó", wklepuje się "o". Tak było od czasów starożytnych komputerów, tak jest również teraz. Wpisywanie "u" zamiast "ó" (szczególnie, jak się tutaj wydaje- celowe) jest tak samo w złym tonie, jak wejście w gumiakach na przyjęcie urodzinowe Elżbiety II. Jeżeli wydaje Ci się ponadto, że "ó" nie może występować w adresie, wiedz, że od jakiegoś czasu rejestracja domen z polskimi znakami diakrytycznymi jest możliwa i całkiem dobrze takowe domeny funkcjonują (patrz osławiona witryna żal.pl"). Wytłumacz mi również, po co reklamujesz swoją mikro piramidkę finansową (a.k.a. refy do zarabiania pieniędzy) w cudzym temacie. Weź się może za jakieś poważniejsze zajęcie, jak chociażby czytanie słownika- z pewnością opłaci Ci się to w przyszłości. Nawet podczas pisania CV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAA123 Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) Po pierwsze w serwerze weebly.com nie mogłem dać z znakiem ó więc dałem u po drugie ,jakbyś nie przeczytał , ta strona ma prezentować jak łatwo i dobrze można stworzyć stronę www. (taki szkic) a nie poto by ktoś się rejestrował z mojego linku ! Edytowane 4 Grudnia 2008 przez AAA123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carck3r Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) Po pierwsze w serwerze weebly.com ni mogłem dać z znakiem ó więc dałem u po drugie ,jakbyś nie przeczytał , ta strona ma prezentować jak łatwo i dobrze można stworzyć stronę www. (taki szkic) a nie poto by ktoś się rejestrował z mojego linku ! Logicznie myślący człowiek napisałby zamiast "ó" - "o". Zwykle najpierw się robi silnik strony, potem uzupełnia. Chyba, że chcesz jednocześnie uzupełniać ver.1.0 i siedzieć nad ver.2.0. Tutaj bym górne menu trochę powiększył, bo deko małe się wydaje w stosunku do reszty strony. Sam motasz ten cms, czy masz jakiegoś pomagiera? 1. Okej, powiększę to menu. 2. Wszystko robię sam. EDIT: Pasek górny poprawiony (dodałem graficzkę w tle i zwiększyłem wysokość). EDIT2: Nowe logo. Edytowane 28 Listopada 2008 przez carck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Logicznie myślący człowiek napisałby zamiast "ó" - "o". co jest też trochę kontrowersyjne :): piec pajakow idac laka, zazolc gesla jazn, ksaizecych spoznien czulosc, pojdzze, kin te chmurnosc w glab flaszy, toc w miescie lodz roze koncza sie? pozna noca gran olsnila ksiezyca jasnosc, pchnac w te lodz jeza lub osm skrzyn fig, i takie tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 A tam :P jeżeli AAA123 nie potrafi poprawnie napisać może w miejscu gdzie MOŻNA stosować polskie znaki to ja nie widzę sensu dyskusji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAA123 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 No właśnie nie czepiajcie się mnie za gramatykę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Bo co?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAA123 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 bo się obrażę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 To zacznij korzystać ze słownika wtedy nikt nie będzie zwracał uwagi na błędy które można popełniać jeżeli ma się mniej niż 12 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...