asdad Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 witam otoz mam taki problem w menadzerze urzadzen mam nastepujacy blad : zobaczacie sami zle zgraly sie stery? czegos brakuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Stara sprawa na radeonach x1x00, tak jest jak sie niezainstaluje bodajze WDM Driver (to jest razem z paczka catalystow)- takie tam bzdury do telewizora. Generalnie nie ma sie czym przejmowac- w niczym to nie przeszkadza. Edytowane 22 Listopada 2008 przez Heniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Miałem to samo jak zainstalowałem Omegi -> to układ ViVo (wejście i wyjście wideo) na karcie, Omegi chyba nie instalują sterowników do tego układu (na Omegach nie działało mi wejście wideo) i dlatego jest to wyświetlane jako nieznane urządzenie. Zainstalowanie Catalistów załatwiło sprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 albo vivo albo ati hdmi(to akurat sciagasz ze strony realteka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choody92 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam Jakim programem można ustawić obroty wentylatora (w moim ASUSIE) w różnych zakresach temp.??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) ATI Tray Tool - sam to używam. Mam ustawione tak: W spoczynku mam na rdzeniu ~ 40*C, pod obciążeniem dochodzi do 60-65*C, używam Accelero X2 - lekko słyszalne na 100% (2200) obrotów Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Chemik4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choody92 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dzięki Chemik4 Bardzo fajny program. :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...