System Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam, Zakupiłem dzisiaj fajną maszynkę Asusa F5 GL i po zainstalowaniu Visty, chciałem sprawdzić działanie kamerki interentowej i owszem kamerka całkiem całkiem, ale dźwięk jest bardzo słabo (cicho) nagrany , to samo jest kiedy używam opcji tylko nagrywania. Mikrofon mam ustawiony ma max czułość i dodaje nawet wzmocnienie +10 db i nadal jest bardzo cichy dźwięk - oddałem Asusa do sklepu, w sklepie panowie podoktoryzowali się nad kompem i stwierdzili, że rzeczywiście dźwięk jest cicho nagrany, dostałem nowego Asusa. Przychodzę do domu i co znowu mam to samo - cicho nagrany dźwiek (dźwięk nagrywa dobrze kiedy mówię w odległości kilku cm od mikrofonu - czyli prawie dotykam ekranu. Jak sobie z tym poradzic ? Czy może trwfiła się seria z zepsutymi mikrofonami. Mogę do 3 dni oddac sprzęt - ale szczerze mówić nic lepszego za tę cenę nie kupie. Pozdr. System Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
System Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) c.d. Sprawdziłem jeszcze 4 Asusy w sklepie i wygląda na, że wszystkie maja problem z nagrywaniem dźwięku. Pewnie wkrótce będzie akcja serwisowa. I teraz zamiast Asusa mam znowu gotówkę. ;( Edytowane 22 Listopada 2008 przez System Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...