Skocz do zawartości
diolek

Postal 2

Rekomendowane odpowiedzi

Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le... Dziwię się za co ta gra jest zakazywana.... Normalnie ona jest nawet momentami zabawna, ale nie brutalna. Jak rozwalanię głów i lanie na zwłoki ludzi ma być wszystkim to ta gra jest cienka. Gdzie rany na ciele? Gdzie ćwiartowanie zwłok? Co się dzieje z krwią - powinna zasychać na ścianach... Wokół ciał chciałbym zobaczyć chmary much, rozkład, a nie - były -> nie ma. Poza tym ja bym Postala 2 widział jako grę, w której wcielasz się w zabójcę działającego w ukryciu, zabijającego niewinne staruszki i dzieci w ich domach, masakrujących całe rodziny. Powinno to się odbywać najlepiej w jakimś dużym mieście - cała policja cię szuka, śledzą cię, ale ty się nie dasz. No i obowiązkowe możliwości znęcania się, katowania, topienia itd. - używając przy tym wszystkiego co znajdzie się pod ręką. Każdy cios powinien zostawiać odpowiednią ranę. Na koniec, podpalasz mieszkanie z np. żywymi jeszcze, przybitymi do ścian lokatorami, a potem spokojnie wychodzisz i patrzysz sobie z zewnątrz, z tłumu. Całe miasto powinno drżeć w panice... Setki ofiar... Do tego jeszcze jakaś cięższa muza i zmieniające się pory dnia (czychasz gdzieś po zmroku.....). To byłby klimat, a nie łażenie z łopatą i granie w golfa głową manekina. IMO zrąbali świetny pomysł na grę...

:twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra fatalna...!! wstyd po tak ciekawej czesci pierwszej wypuszczac takiego gniota! gra nadaje sie najwyzej na godzine zabawy.. latasz z karnistrem, oblewasz pol pietra w komisariacie i podlapasz. no ale to sie nudzi. reszta to NUUUDAAAAA!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wgrajcie patcha i przestanie się tak długo wgrywać- imo trochę grę to usprawni. Ja ją przeszedłem i chyba przejdę jeszcze raz :) A co do grafiki-mi taka wystarczy. Porównajcie do MEGA-HITU Enter the Matrix- nie wiem jak wam, ale Postal 2 wydaje się o wiele ładniejszy ( i nie oślepnę od 60 Hz).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo gra jest niezle zrobiona, jest smieszna i ma ciekawe mapy. Wada jest oczywiscie wspomniane wczesniej wczytywanie sie map, nie wiem jak zmienia sie sytuacja po wrzuceniu patcha (chyba jest)... no i oczywiscie gra jest dosc brutalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co wy chcecie od tej gierki :D jak dla mnie gierka jest spoko, przeszedłem ją dwa razy, ale misja z hoinką była dla mnie najlepsza ;) Jedyny minus to Lołdingi, przypomina mi się Half-Life na P100 / 16 MB ramu ;D i bez akceleracj :P Postal 2 jest grą, w której można się wyżyć, takie było założenie, taka ta gra jest, wszystko styka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie co do wgrywania patcha, minowicie po wgraniu go na zainstalowaną już gerkę po bez problemowej instalacji podczas włączania wyskakuje mi błąd critikel error coś tam albo kiedyś wyskakiwąło mi że chce płytke instalacyjną bo w napędzie jej nie a a jest :). Próbowałem kilka razy już i instalowanie gerki i patcha i nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie co do wgrywania patcha, minowicie po wgraniu go na zainstalowaną już gerkę po bez problemowej instalacji podczas włączania wyskakuje mi błąd critikel error coś tam albo kiedyś wyskakiwąło mi że chce płytke instalacyjną  bo w napędzie jej nie a a jest :). Próbowałem kilka razy już i instalowanie gerki i patcha i nic.

Jesli gra jest sCRACKowana to moshesh zapomniec o jakimkolwiek patchu, zawsze rob backup oryginalnego execa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi