LPC Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 pewnie zaczerpoojac z gry te laski napierdalaja cie przy samym wejsciu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Niezle panienki, oooo u Ruskich postal 2 jest na 1 miejsco, to sa kolesie, oni to dopiero lobia przemoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 postal 2 niejest zly:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le... Dziwię się za co ta gra jest zakazywana.... Normalnie ona jest nawet momentami zabawna, ale nie brutalna. Jak rozwalanię głów i lanie na zwłoki ludzi ma być wszystkim to ta gra jest cienka. Gdzie rany na ciele? Gdzie ćwiartowanie zwłok? Co się dzieje z krwią - powinna zasychać na ścianach... Wokół ciał chciałbym zobaczyć chmary much, rozkład, a nie - były -> nie ma. Poza tym ja bym Postala 2 widział jako grę, w której wcielasz się w zabójcę działającego w ukryciu, zabijającego niewinne staruszki i dzieci w ich domach, masakrujących całe rodziny. Powinno to się odbywać najlepiej w jakimś dużym mieście - cała policja cię szuka, śledzą cię, ale ty się nie dasz. No i obowiązkowe możliwości znęcania się, katowania, topienia itd. - używając przy tym wszystkiego co znajdzie się pod ręką. Każdy cios powinien zostawiać odpowiednią ranę. Na koniec, podpalasz mieszkanie z np. żywymi jeszcze, przybitymi do ścian lokatorami, a potem spokojnie wychodzisz i patrzysz sobie z zewnątrz, z tłumu. Całe miasto powinno drżeć w panice... Setki ofiar... Do tego jeszcze jakaś cięższa muza i zmieniające się pory dnia (czychasz gdzieś po zmroku.....). To byłby klimat, a nie łażenie z łopatą i granie w golfa głową manekina. IMO zrąbali świetny pomysł na grę... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 popieram jak grać w coś co ma byc krwawe itp. to juz mogli to zrobic dobrze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 gra fatalna...!! wstyd po tak ciekawej czesci pierwszej wypuszczac takiego gniota! gra nadaje sie najwyzej na godzine zabawy.. latasz z karnistrem, oblewasz pol pietra w komisariacie i podlapasz. no ale to sie nudzi. reszta to NUUUDAAAAA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Takiemu gniotowi promocje robią :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Qrcze mikaelus jak czytałem twojego posta to aż się rozmażyłem :D Fakt że przydałoby się coś mroczniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Qrcze mikaelus jak czytałem twojego posta to aż się rozmażyłem :D Fakt że przydałoby się coś mroczniejszego. Cóż, miło mi... :twisted: :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ja w tą gierkę dziś ściągnełem, powiem wam ogólnie tak se, ale ona mi dobrze robi na chumor polecam żonglowanie głowami super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Qrcze mikaelus jak czytałem twojego posta to aż się rozmażyłem :D Fakt że przydałoby się coś mroczniejszego.ta ciekawe tylko o czym czy moze o kim :twisted: :twisted: ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 postal 2 niejest zly:) Racja- nie jest zly. Jest absolutnie fatalny :evil: :x 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 http://www.postalnetwork.org/cgi-bin/dl/do...oad.cgi?file=36 http://www.postalnetwork.org/cgi-bin/dl/do...oad.cgi?file=61 PS- "ciekawy" motyw znalazłem w grze- można pobawić się z psem w aportowanie np. głowy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 heh, widze ze niezla gierka, w sam raz dla przedszkolakow=D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 dla mnie ta gra jest beznadziejna. grafika jest "cudowna" poziomy sie laduja bardzo zadko i bardzo szybko. poprostu full rewelacja. na dysku przetrfala 30 minut liczac instalacje i dezinstalacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 heheNiemiec, a nei wystarczy podmienic plików na stronie? ;) Ile potrwa ta modrnizacja portalu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 zgadzam sie z Niemcem niestety.. totalna porażka.. myślałem że Unreal2 się łądował długo i często.. no ale tego to już chyba nic nie przebije.. tragedia.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 pogralem i dno dno dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 heheNiemiec, a nei wystarczy podmienic plików na stronie? ;) Ile potrwa ta modrnizacja portalu? ;) nie rozumiem o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Wgrajcie patcha i przestanie się tak długo wgrywać- imo trochę grę to usprawni. Ja ją przeszedłem i chyba przejdę jeszcze raz :) A co do grafiki-mi taka wystarczy. Porównajcie do MEGA-HITU Enter the Matrix- nie wiem jak wam, ale Postal 2 wydaje się o wiele ładniejszy ( i nie oślepnę od 60 Hz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Imo gra jest niezle zrobiona, jest smieszna i ma ciekawe mapy. Wada jest oczywiscie wspomniane wczesniej wczytywanie sie map, nie wiem jak zmienia sie sytuacja po wrzuceniu patcha (chyba jest)... no i oczywiscie gra jest dosc brutalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 MI tam się najbardziej modobało, jak mi zrobili motyw rodem z Pulp Fiction tuż po sikaniu na grób (LOL);) Wogóle poranione motywy są tam, swój klimacik gierka ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 beznadziejna a poziomy laduja sie co chwila nie przez chwile :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V@mp!re Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Nie wiem co wy chcecie od tej gierki :D jak dla mnie gierka jest spoko, przeszedłem ją dwa razy, ale misja z hoinką była dla mnie najlepsza ;) Jedyny minus to Lołdingi, przypomina mi się Half-Life na P100 / 16 MB ramu ;D i bez akceleracj :P Postal 2 jest grą, w której można się wyżyć, takie było założenie, taka ta gra jest, wszystko styka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ach sory.. nie wytumaczyłem do konca. :/ Niemiec, juz nieaktualne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ach sory.. nie wytumaczyłem do konca. :/ Niemiec, juz nieaktualne :) jak mowilem, update wkrotce :) ale na update graficzny przyjdzie poczekac :( co do postala to nie zmienia zdana :P: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 powiem szczeze ze lubie gierki z przemoca i dlogo czekalem na postala 2. po zainstalowaniu i graniu ok20 minut zawiodlem sie totalnie, zgadzam sie z niemcem jest "cudowna" all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 A ja mam pytanie co do wgrywania patcha, minowicie po wgraniu go na zainstalowaną już gerkę po bez problemowej instalacji podczas włączania wyskakuje mi błąd critikel error coś tam albo kiedyś wyskakiwąło mi że chce płytke instalacyjną bo w napędzie jej nie a a jest :). Próbowałem kilka razy już i instalowanie gerki i patcha i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 No i ? Nikt nie wie co to moze być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 A ja mam pytanie co do wgrywania patcha, minowicie po wgraniu go na zainstalowaną już gerkę po bez problemowej instalacji podczas włączania wyskakuje mi błąd critikel error coś tam albo kiedyś wyskakiwąło mi że chce płytke instalacyjną bo w napędzie jej nie a a jest :). Próbowałem kilka razy już i instalowanie gerki i patcha i nic. Jesli gra jest sCRACKowana to moshesh zapomniec o jakimkolwiek patchu, zawsze rob backup oryginalnego execa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...