yuucOm Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Grał ktoś już w to ? Zajmuje niecałe 200MB i wygląda jak Q3 i jest za free. Info: http://www.gamespot.com/pc/action/alienarena2008/index.html Skriny: http://www.gamespot.com/pc/action/alienare...updates;title;1 Download: mirror1 mirror2 mirror3 Filmiki: http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f Śmiesznie te modele wyglądają ale nie jest źle imo ;). Ciekawy jestem jaki jest movement w tej grze bo na tych movies to albo newbie grają albo strafe jumpów nie ma ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
risvesis Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Już lepsza jest OpenArena, też darmowa, lepsze guny [ te w Alien Arena 2008, są takie same :/ fani Raila - zwykły, automat, superautomat itp. ], mapy są słabo przemyślane i te modele niczym z filmu Marsjanie Atakują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Grałem i niestety jest to crap. Nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 IMO lepszy do rozgrywek sieciowych jest Nexuiz lub Warsow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xivafix Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Warsow > Nexuiz > Open Arena > Alien Arena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Z darmówek do sieciowych rozgrywek najlepsze są open arena i urban terror, polecam obie. P.S. Google nie gryzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Z tych to warsow jest najlepszy. Ogólnie najlepsze jest dla mnie ET oczywiście - totalne 11/10 (11 bo jest za free ;o). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 o Urban Terror nie wspominałem bo nie "wygląda jak Q3". jest raczej alternatywą dla CS'a. co nie znaczy, że nie polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 o Urban Terror nie wspominałem bo nie "wygląda jak Q3". jest raczej alternatywą dla CS'a. co nie znaczy, że nie polecam :)Tylko problem mam w UrT bo po 8 latach gry w CS [ 15-20miejsce CB/ESL] poziom jest za niski na publicznych i często dostaje bany za "wspomagacze" i "nad ziemski skill" :D generalnie UrT i ET = masa frajdy za free :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...