mihalo Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Przechodzi w stan uśpienia raz na 10 wyłączeń, czy to zamknę klapę, czy to ręcznie go wprowadzę, wyłącza się system, dioda dalej jest na niebiesko (a nie mruga na czerwono jak powinna) a wentylator nadal chodzi. Na nic wówczas nie reaguje a po ręcznym wyłączeniu i włączeniu ponownym pojawia się informacja, że system nie został prawidłowo zamknięty co po kilku razach niekiedy prowadzi do jakichś uszkodzeń w samym oprogramowaniu (np GG się wysypuje, explorer, czasem nie jest aktywny katalog Games) Mam Vista Home Premium EN Tydzień temu przywróciłem na nowo system i od tego czasu problem pojawia się nagminnie, wcześniej sporadycznie, w opcjach zasilania mam ustawione na sleep jak ustawią ne hibernate to hibernacja działa, jednak wolałbym mieć sleep, bo szybciej się wznawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monotechnik Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Masz najnowsze sterowniki ? Zrobiłeś windows update ? Być może to wina systemu , vista home nie jest super dopracowana , być może będzie trzeba zmienić na windows xp pro Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...