Rider Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Wlasnie Instaluje na stronce nowy system newsow i przy probie napisania lub edycji newsa pojawia sie nastepujacy blad : Warning: fopen(news.txt) [function.fopen]: failed to create stream: Permission denied Wiem ze ma to cos wspolnego z ta Funkcja fopen ale nie wiem dokladnie co. Jak wyeliminowac ten blad ??? System Newsow jest PHP. Server to Apache. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Pierwsza mysl jaka przychodzi mi do glowy to to ze chyba CHMOD na 666 musi ustawic dla news.txt. Update: Przeczytalem caly twoj post piszesz o edycji wiec napewno musi byc ustawiona mozliwosc edycji tego pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Po prostu nie masz uprawnień do zapisu tego pliku, ustaw w sobie w Total Commander chmod na 777 (nigdy tego nie pamiętam 777 czy 666 :) ) . I już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Po prostu nie masz uprawnień do zapisu tego pliku, ustaw w sobie w Total Commander chmod na 777 (nigdy tego nie pamiętam 777 czy 666 :) ) . I już.666 styknie :D PS: Jednak dobrze myslalem :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...