arcanos Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Witam. Na forum jestem nowy, pierwszy raz korzystam, także proszę o wyrozumiałośc ;]. Mianowicie. Mam nowy telewizor, Philips 42PFL5603. Chodzi mi o jakiekolwiek instrukcje jak podłączyć go do PC/laptopa. W PC - mam karte graficzną GF 7300 GT Laptop - MSI VR610 Jaki kabel muszę zakupić do zestawu? Może trzeba kupić kolejna karte graficzną? Czy do niego będę mógł podłączyć głośniki takie zwykłe, od komputera Creative T6100 (od subwoofera mają 3xmały jack, do subwoofera satelitki mają chinche, czy starczy, że kupie przejściówka jack-chinch i podłącze do TV bezpośrednio?)?Bo nigdzie informacji żadnych na ten temat znaleźć nie potrafie. Ewentualnie jeszcze możliwość - odtwarzacz jakiś. Cena jak możliwie najmniejsza :). Proszę o wszelaką pomoc :). Z góry dziękuje, pozdrawiam, Arcanos. Edytowane 20 Listopada 2008 przez arcanos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...