abuuuu Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Własnie udało mi sie opchnac moją grafioze i przymierzam sie do kupna nowej Sume jaką mam do wydania do 600zł +koszty przesyłki :) Ogólnie z jednej strony zalezy mi zeby gierka dobrze smigała na moim FHD ale z drugiej strony to same wyscigi praktycznie wiec czy 1gb ramu bedzie mi naprawde potrzebny ? Czytałem troche i wyczytałem ze swietnie wypada ten radek Gigabyte R485MC-1GH (z dodatkowym wiatrakiem wypada swietnie niby :) ) No chyba ze ten 1 gb jest mi nie potrzebny i polecicie mi coś lepszego ?najlepiej cos co dobrze sie kręci :) Suma jaką chciałbym przeznaczcyc to 600zł + - 20zł Czekam na sugestie i dziekuje za pomoc ps.tu link do testu o którym pisałem http://www.frazpc.pl/artykuly/622/GIGABYTE...wojne/uderzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Asus z Glaciatorem byłby lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Ten Gigabyte bez nawiewu wypada tragicznie ale jak już ma dodatkowo wiatrak to sytuacja zmienia się diametralnie, temperatury wtedy są bardzo ładne a jak do tego dasz cichy wentyl to spokój dla uszu gratis :) Ogólnie fajna karta jeśli chcesz bawić się w nawiewy...jesli nie to Asus Glaciator lub PowerColor PCS+ będzie lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...