KKrzyk Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam! Właśnie zamierzam kupić nową karte graficzną i mam dylemat która bedzie lepsza bo w cenie jest roznica 120 zł... czym się róznią i która kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Wysokie rozdzialki 1GB - karta teoretycznie styknie na dluzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Różnica między nimi jest nie aż tak dużo jakby się mogło wydawać. Gdzieś w okolicach rozdzielczości HD 1Gb zyska pare fps ale niżej różnica niemal nie zauważalna. Edytowane 20 Listopada 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubace Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja mam takiego ASUS Ati Radeon Hd4870 z 512mb pamięci i super się sprawdza. Wg tego porównania widać że do wysokich rozdziałek opłaca się 4870 a jeśli nie używa się takich rozdzielczości to dodatkowe 512mb jest zbędne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...