wojtekj Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Siemka. Mam pytanko: Cudem udało mi się zainstalować sterowniki w XP do mojego Gateway T-1625 W350a. Zainstalowałem też trochę programów itp. Czy da się stworzyć własny Recovery DVD który zawierał by wybrane przezemnie programy? Np. jak mam nainstalowaną grę to żeby jej nie przywracał itp. Czekam na odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Da się zrobić coś takiego. Najlepiej użyć do tego programu Norton Ghost. Za jego pomocą możesz stworzyć obraz systemu bądź potrzebnej ci partycji. Działa to mniej więcej tak: instalujesz system, potem potrzebne ci programy a na końcu robisz sobie ghosta (obraz systemu wraz z potrzebnym softem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 ale mi chodzi o to zeby program zrobil mi obraz z tymi programami ktore sobie wybiore. bo nie chce instalowac OSa od nowa ani odinstalowywac gier itp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...