gali Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mam następujący problem podczas uruchamiania 3dmark zawiesza mi się komputer zaraz na pierwszym teście to samo jest na grach typu need for speed 2 .Mam athlona 800,płyte luck star kv7vat+ kt 133,karte redeon 9100 64 mb ,directx 8.1,windows 98 .Zmiana systemu na XP nie pomogła różne sterowniki płyty głównej nie pomogły,zmiany w biosie nic nie dały,sprawdzałem na płycie 4 karty,chodziła tylko S4 i to ledwo ledwo.Czy to feler płyty ?,procesor ma temperature max 45 przy wysiłku.Pomocy !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 A zasiłke jaką masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gali Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 zasialcz 300 wat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a jakiego producenta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a moze pamiatki cos sie kaszania? :? chociaz to bardzo maloprawdopodbne bo wtedy mialbys tesh bledy w windzie. Ja obstawiam mobo sprawdz jaktam chipset czy on sie czasem nie przegrzewa jesli tak wymien paste na nim zaloz wentylatorek pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gali Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 zasilacz jest firmy Rubikom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a na innych grach wszystko dziala ok? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gali Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 na wszystkich grach to samo ,karta jest nowa i sprawna (sprawdzałem u kolegi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja miałem podobnie jak ustawiłem na swojej MOBO tryb asynchroniczny wszystko działało normalnie oprócz 3dMarka i WinAmpa może faktycznie coś pamięci ?? jak masz możliwośc to zacznij sprawdzanie od nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Sprawdź temp. na chipsecie np MotherBoard Monitor i podaj ją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gali Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 mainboard 22,8 stopni mam program Hardware sensor monitor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ooo niewiem jakas lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Sprawdź w MbM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...