Karas Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Odpal RBR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RELOADED Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mocna sredniawka... zal dzwieki na szutrze i asfalcie zero frajdy,RBR mial fajne dzwieki no i predkosc bylo czuc w porownaniu do tego czegos,gdzie te sterowanie z colina 2 ??? ;/// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 wtf nie porównuj tej gry do rbr, rbr to czysty symulator, a to arcade z założenia i tak wyszło, całość dla mnie sprawia, że gra się przyjemnie. najważniejsze, że zoptymalizowali i poprawili model jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dokładnie. To czysty arcade - nie mylić z symulacją wyścigów. Macie spadki fps przy ustawieniu 8xMSAA? Ja mam po kilku minutach grania, tak jak kiedyś w Stalkerze. Ustawię na 4x i jest git. Ogólnie gra działa bardzo płynnie przy grafie ustawionej na Ultra wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 dziala wam na w7 x64? bo u mnie 'program przestal dzialac' dziala u mnie nawet na swiezo postawionej wirtualnej maszynie wywala ten sam blad :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Właśnie ściągam demko. 1.Powiedzcie mi jak to będzie z tym DX11, czy na mojej karcie z siga (która obsługuje dx10) będzie jakaś róznica gdy odpalę tę grę pod w7 (który ma dx11)? 2.Jak skonfigurować X-Fi, żeby działał EAX 5.0? Trzeba dodawać do Alchemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) Właśnie ściągam demko. 1.Powiedzcie mi jak to będzie z tym DX11, czy na mojej karcie z siga (która obsługuje dx10) będzie jakaś róznica gdy odpalę tę grę pod w7 (który ma dx11)? 2.Jak skonfigurować X-Fi, żeby działał EAX 5.0? Trzeba dodawać do Alchemy? 1. Nie, gra będzie działać w DX9 2. Nie, nic nie trzeba dodawać. Edytowane 3 Grudnia 2009 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Macie spadki fps przy ustawieniu 8xMSAA? Ja mam po kilku minutach grania, tak jak kiedyś w Stalkerze.nie. wszystko ok Avg: 54.551 - Min: 48 - Max: 64 tylko sli jeszcze kuleje :/ Avg: 78.396 - Min: 67 - Max: 91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mówiąc sli masz także na myśli takie wynalazki jak 295? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Macie spadki fps przy ustawieniu 8xMSAA? Ja mam po kilku minutach grania, tak jak kiedyś w Stalkerze.Zmień kartę na taką co ma 1GB to spadki znikną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 A jak przyjemność z grania? Bo się zastanawiałem nad tą gierką i nie wiem czy warto kupować. A i jeszcze jedno pytanie, czy działa crossfire? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mówiąc sli masz także na myśli takie wynalazki jak 295?ano w sumie tez ;) u mnie to 2x gtx280 imho tez stawiam na zbyt mala ilosc vram - 8xQ to juz jest co "bufforowac" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 najważniejsze, że zoptymalizowali i poprawili model jazdy.Jestem ciekaw, w ktorym miejscu jest poprawiony model jazdy. Wg. mnie te auta jeszcze bardzjej komicznie jezdza niz w 1. Ta szutrowka = pokaz tego, ze silnik wart kilkadziesiat mln. $ nie ma fizyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Fizykę to ma przy rozwalaniu przeszkód :P Harry przyjemność z grania bardzo duża. IMHO warto wtopić pare PLN, tym bardziej jeśli lubisz klimaty eXtremeSports (skating, Dave Mirra) to pozycja obowiązkowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Harry przyjemność z grania bardzo duża. IMHO warto wtopić pare PLN, tym bardziej jeśli lubisz klimaty eXtremeSports (skating, Dave Mirra) to pozycja obowiązkowa.Jaki Harry? Mój nick to Armt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Demo hmm mi sie troszke dziwnie sterowało, nie ma jak Colin 2 :D w to i teraz pykam z kumplem na sieci. Ciekaw jestem jakie trasy i auta w pełnej wersji dirta będą. Ciekawie zapowiada się grand turismo 5 :) Na razie trzeba ocenić Dirt 2. Ta woda w dx 11 no niby fajna ale nie jest jeszcze tak realistyczna do końca... zresztą jak się szybko jedzie to nie ma czasu patrzeć na detale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 1. Nie, gra będzie działać w DX9Powaznie? (nie wiem czy jaja sobie robisz czy mowisz serio (sory;)). Czytałem że to pierwsza gra ktora ma wykorzystywac dx11, skoro odpale pod w7 to chyba powinno dzialac? A może tylko demko jest pod DX9 a full pod DX11? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mnie sięwydaje, że w taki sposób się odpali na jaki pozwoli soft i hard. ;) Czyli... dx11 bo W7 i jest do tego jakiś nowy radeon, w przeciwnym razie "tylko" dx10 bo GF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Powaznie? (nie wiem czy jaja sobie robisz czy mowisz serio (sory;)). Czytałem że to pierwsza gra ktora ma wykorzystywac dx11, skoro odpale pod w7 to chyba powinno dzialac? A może tylko demko jest pod DX9 a full pod DX11? W sygnaturce masz GTX 280, a z tego co mi wiadomo to jest karta DX 10.0, a nie DX11. W DIRT 2 nie ma DX 10 jest tylko DX 9 i DX 11, a więc jak łatwo wywnioskować masz możliwość grania tylko w DX 9 niezależnie jaki system operacyjny posiadasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) To straszna lipa. No nic dzieki za info. EDIT: A gdzieś czytałem, że dx11 będzie chodzić na kartach DX10. Czy to chodziło o to, że będą się wogole włączać czy o to że efekty DX11 będą jakoś emulowane na GTX-ach? Edytowane 3 Grudnia 2009 przez Włodi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jestem ciekaw, w ktorym miejscu jest poprawiony model jazdy. Wg. mnie te auta jeszcze bardzjej komicznie jezdza niz w 1. Ta szutrowka = pokaz tego, ze silnik wart kilkadziesiat mln. $ nie ma fizyki.no dobra, ale przynajmniej czuć, że auto ma jakieś zawieszenie, a w 1 części we wszystkich się czuło jakby było ono z drewna, samochód nie hamuje w miejscu jak to miało miejsce w 1, poza tym ta szutrówka, o której mówisz, to tam masz rwd, czyli powinno tak jeździć. nie mówię, że jest to ekstra i w ogóle model jazdy, wolałbym ten z cmr2, który imo jest najlepszy ze wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 To straszna lipa. No nic dzieki za info. EDIT: A gdzieś czytałem, że dx11 będzie chodzić na kartach DX10. Czy to chodziło o to, że będą się wogole włączać czy o to że efekty DX11 będą jakoś emulowane na GTX-ach? No rzeczywiście. Straszna :mrgreen: Szczególnie patrząc na różnice względem DX9, a przede wszystkim obsługę ze strony nowy radków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 ... EDIT: A gdzieś czytałem, że dx11 będzie chodzić na kartach DX10. Czy to chodziło o to, że będą się wogole włączać czy o to że efekty DX11 będą jakoś emulowane na GTX-ach? Zmień lekture! Jak karta obsługuje dx10 to nie obsługuje nic powyżej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Widać, że możliwości graficzne ludzkości skończyły się na DX9.0c. DX10 i DX11 to tylko marketing. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 To straszna lipa. No nic dzieki za info. EDIT: A gdzieś czytałem, że dx11 będzie chodzić na kartach DX10. Czy to chodziło o to, że będą się wogole włączać czy o to że efekty DX11 będą jakoś emulowane na GTX-ach? Gforce juz raz emulowanie DX źle wyszło na zdrowie:) wiec nici z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Widać, że możliwości graficzne ludzkości skończyły się na DX9.0c. DX10 i DX11 to tylko marketing.Nie mozliwosci tylko checi. Robiac gre pod dx9 sprzedaja ja na xbox360, ps3 i minimalnym nakladem sil dokladaja cos do pc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie mozliwosci tylko checi. Robiac gre pod dx9 sprzedaja ja na xbox360, ps3 i minimalnym nakladem sil dokladaja cos do pc ;] To co powiesz o grach które wychodzą tylko na PC i chwalą się DX10 i DX11 ( Stalker CS i chwalenie się DX10, Stalker CoP i reklamowanie DX11, Shattered Horizon i DX11 i jeszcze kilka innych). Według mnie skończyły to się możliwości grafików i programistów bo jak pokazał Crytek już dawno temu nawet na DX9 można zrobić coś wyglądającego bardzo dobrze. DX10 i DX11 ma rzeczywiście większe możliwości ale widać, że graficy i programiści jeszcze nie opanowali ich na tyle by coś z nich wycisnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Odpaliłem to demko iiii... Colin się pewnie w grobie przewraca :sad: Takiego czegoś dawno nie widziałem poczynając od nazwy (co to ma wspólnego z serią CMR?), dalej co to ma być na mecie? Fajerwerki :blink: :lol: Następnie menu? LOL leże. Zrobili szajs godny pana który jest główną postacią w grze i mogli by już Colina w to nie mieszać :sad: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 tak wygladają rajdy po "amerykanśku " :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 (edytowane) A jak sie realizuje kupon do Dirta? Mam go razem z 5870. I czy pozniej po zrealizowaniu kuponu bede mogl ta gre sprzedac jak przejde? Edytowane 4 Grudnia 2009 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...