KKrzyk Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Witam! Chciałbym byś cię ocenili ten zestawik :)prosze o kometarze. Intel Xeon Dual-Core E3110 3.00 GHz 6MB + Pentagram Karakorum ASUS P5Q-E OCZ Reaper HPC Edition DDRII 4GB/800 (2 x 2GB) CL4 Samsung SpinPoint F1 640GB DVD +/- RW Pioneer DVR-216 OEM Palit ATI Radeon HD4870 Sonic 1GB DDR5 256bit zasilacz Be Quiet Straight Power BQT E5-650W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Zasilacz można 550W:) Ogólnie bardzo wporządku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzyk Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 a co do niereferencyjnego chłodzenia opłaca się <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego palita czy lepiej z referencyjnym chłodzeniem coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Według mnie już lepiej brać nie referenta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzyk Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 A CPU nie quad bedzie lepszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie:) Bo ten Xeon dobrze zastepuje E8400 a no chyba że Ci potrzebne 4 jajka ale do czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzyk Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 No nie wiem podobno już niektóre gry wymagają 4 jajek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Jeszcze długo nie będą wymagać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzyk Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 A ten xeon wejdzie do tego P5Q E bo w komputroniku pisze mi ze nie pasuje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 W komputroniku wiele rzeczy pisze ze nie pasuje bo te ich konfiguratory to do ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzyk Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) a co myslicie zebym wzioł zamiast P5Q E tego Asus P5E X38 albo DFI LanParty DK X38 Heatpipe X38? bo w przyszłości planuje CF. Edytowane 22 Listopada 2008 przez KKrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Według mnie wystarczy Ci CF 8x i 8x bo wielkiej różnicy niż pełny CF nie ma/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Z tego, co wiem, to Palit Sonic HD4870 = wyjec. Już bym Powercolora PCS+ wolał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Według mnie wystarczy Ci CF 8x i 8x bo wielkiej różnicy niż pełny CF nie ma/ No nie wiem, różnica w tak szybkich kartach jest i zwiększa się przy zwiększaniu rozdzielczości i detali. Jeżeli stać Cię żeby kupić DFI LanParty DK X38 to możesz ją brać, szczególnie jeśli CF wchodzi w grę. Dysk bym zmienił na WD 640GB AAKS, bo te samsungi się zepsuły ostatnio. Edytowane 22 Listopada 2008 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzyk Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Możecie mi napisać czym się rózni i która jest lepsza Asus P5E Deluxe (Intel X48) i Asus P5E (Intel X38) bo jeśli chodzi o cene to X38 jest droższy a to czemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...