Skocz do zawartości
Easy Raider

C:WINDOWSsystem32system32.exe

Rekomendowane odpowiedzi

Zaraziłem się wirusem który zaraził plik C:WINDOWSsystem32system32.exe . Ani Symantec , ani MKS-Vir nie mogły usunąć wirusa. Dopiero jak wyłączyłem przez Menagera w XP ten proces to Symantec usunął mi ten program.

Nie mam więc tego programu. Za każdym razem jak odpalam windowsy to złaszają się że nie mają tego pliku.

Czym zajmuje się ten program?

Czy wystarczy go dograć z płyty z windowsami czy należy reinstalować system?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie jest co to za program w Windowsach, czym się zajmuje itd.

Niczym się nie zajmuje, bo go nie ma.

Otwórz edytor rejestru:

HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun

Prawdopodobnie będzie tam wpis z tym programem. Usuń -- i po sprawie. Windows nie będzie go już szukał przy uruchamianiu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh to był troja, lub dialer lub inny złosliwy...

fakt, trzeba go najpierw wyłączyc z menadżera windowsa ctrl+alt+del a późnij usunąć antywirem...

w nav jest kwarantanna i daje plik do kwarantanny mozna go usunac albo naprawic jesli usuniesz mozesz stracic plik systemu który jest zarazony i system moze wywalac błąd... wystarczy włożyc plytke instalacjyjną (zbotowac pod dosem) i naprawic system i jak masz service pack to zainstalowac go jeszcze raz i po problemie...

polecam spybot usuniesz jeszcze wpisy w rejestrze po trojanie antywiry nie zawsze to robią.....

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi