tailwind Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Witam wszystkich. Szukam obudowy w ktorej moglbym umiescic kilka plyt glownych. Chodzi mi o cos takiego . Szukam juz na ebay i google ale nie moge nic takiego znalesc. Czy juz ktos sie spotkal z czyms takim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tailwind Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Ok juz nie aktualne, zamowilem ta sama szafke co jest na tej stronie. Mam nadzieje ze ude mi sie zbudowac dosc mocna maszynke z niej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 A możesz napisać do czego Ci taki sprzęt potrzebny? Tak z ciekawości pytam:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackBishop Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 hehe - niezłe :) rachunki za prąd kto będzie sponsorował ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 hehe - niezłe :) rachunki za prąd kto będzie sponsorował ;) ? Fajnie , ze chcialo Ci sie to przeczytac. Ten jego wynalazek ciagnie 400W , jak lepszy komp do grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Chyba w spoczynku, a komp do grania tyle bierze w stresie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Chyba w spoczynku, a komp do grania tyle bierze w stresie :] Jakis podkrecony Quad + SLI z 280gtx rozumiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tailwind Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Co do pradu to sie nie martwie :) bo nie place za niego :) Taka mam umowe najmu :) A robie to dla siebie :) Mam zamiar umiescic w nim 6 plyt glownych z AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...