Skocz do zawartości
MAttX

Zacinanie się gierek

Rekomendowane odpowiedzi

Jest MAFIA na jakas konsole ?

TAK :D Na PS2 bodajze wyszla pod koniec ubieglego roku(lub poczatek tego), a na Xboxa wyjdzie w maju :D

Pokaz mi jakis link do tej informacji. Chcialbym zobaczyc chociaz jakies screeny z tej gry na ps2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra niedogadamy sie :D ja mam podobny poglad na samochody, po kiego komu dwa, nielepiej bylo by przeznaczyc kase z 2 na pierwszy.

Przeciez jak ja bym mial miec przykladowo 2 polonezy, lub ewentualnie hmm, poczekaj poszukam kontrastow zeby bylo usprawiedliwienie dla trzymania 2 fur. No to wezmu ze mialbym miec Grandcheeroke (tak chyba sie to pisze), zeby jezdzic w teren, Hamerra zeby jezdzic w wiekszy teren, ale nie po drogach bo za duzo pali, takiego TransAma zeby wozic sie po dugich trasach z zawrotna predkoscia, no i jeszcze Martiza na zakup, aha no i niezapominajmy ze rodzine trza casem przewiezc, podjechac na jakies wesele, uroczystosc, wiec jeszcze Beta siodemeczka. Hmm... czy tak wyglada twoj swiatopoglad, o to chodzi. A czy nie prosciej przemyslec wszystko i kubic AllRoad Quatro (wydajac pewnie 10x mnie) i reszte kasy przeznaczyc na cos innego, jest tyle rzeczy w ktore mozna kase ladowac. Chodziby nawet w tuning tego AllRoada. Wiadomo, nie wiedziesz nim tam gdzie Hamerem (pc->konsole, w chwili premiery nowoczesniejsze, tansze), ale zrobisz wszystko inne znakomicie, a takiemu Transamowi z 5.0 (5.7 juz raczej nie) moze i by dal rade.

Hmm niewiem czy mi to ostatnie porownanie wyszlo :), a zreszta... koniec tematu bo sie chyba nigdy nie pojmiemy, ty wolisz wydawac kase (wq mnie w bloto) ja wole wydawac kase w inne bloto (upgrade PC). Jedyna roznica miedzy tyma blotami to to ze ja caly czas bede mial PC do nowiutkich gier + masa progsow + coraz lepsza wydajnosc. A ty bedziesz mial nowiutkie gry + stary PC ktory zadlawi sie w (np. nowym SO).

A wiesz, ze wiek nie jest wykladnikiem rozwoju ? (nic ci nie zarzucajac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po kiego komu dwa, nielepiej bylo by przeznaczyc kase z 2 na pierwszy.

Dopoki kiedys zonie nie zacznie sie chciec jezdzic o tych samych porach co ty :D

A odchodzac od tematu aut, to fajnie czasem zrobic sparing przed ekranem z kumplami w jakas mordo-klepke, hm? ..a wtedy konsola+28"100Hz rulaaa.. :)

Jedyna roznica miedzy tyma blotami to to ze ja caly czas bede mial PC do nowiutkich gier + masa progsow + coraz lepsza wydajnosc. A ty bedziesz mial nowiutkie gry + stary PC ktory zadlawi sie w (np. nowym SO).

FALSE :)

Chyba nie widziales mojego podpisu :P Bede mial zawsze to i to na topie, bo hardware&o/c to jest to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyzbym ja zakladal przecietny budzet :D ?

Hmm...co do sparingow, to ja wole duale w vQ3. I akurat JA wolalbym pyknac w Q3, lub innego FPP, ewentualnie w SC,CS,SS,W3,C&C:G,E2150 (xtra w mp),GTA 2 (bardzo bardzo szyzbka rozrywka -> level chyba small.... chyba tak to szlo), lub na dluzsze zabawy coopa. :D (chyba na cala noc)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..gdzie ty widzisz przecietny budzet..?

Ja wole obie rozrywki. A najbardziej irytowanie kolesi jak im spuszczam lanie ktorakolwiek laska z Tekkena 4 na przyklad :)

Myslisz ze w duala nie gram? Mam 3 kompy, prawie co dziennie na 2 gram w C&C:G, czy Raven Shield(adver/coop) &inne, w W3 juz jakos coraz zadziej..

(nie wspominajac o graniu przez siec zewnetrzna)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh troche zboczyliscie z tematu , szczeze mowiac to nie wiem poco wy sie klucicie oboje jestescie uparci jak dwa osly (bez obrazy) i jestescie uprzedzeni do siebie tak wiec nie wiem poco sobie prubujecie cos wytlumaczyc ?

Niemacie co robic ?

to idzcie sobie pograc w gry na swich konslokach/pctkach o ktorych tak wytrwale piszecie .

Uwazam ze ten topic powinien zamknac jakis admin/moderator poniewaz Ci panowie sie pozjadaja .

Pozdrawiam Snake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O widze ze nie zrozumielismy sie z kasa....

.....no to idz, idz kup sobie 5 samochodow, dodatkowe 3 komputery (bo zona bedzie chciala grac), 2 domy i 10 konsol... :lol: :lol:

taaaa zamknijcie ten topic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...