Kaeres Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jest MAFIA na jakas konsole ?TAK :D Na PS2 bodajze wyszla pod koniec ubieglego roku(lub poczatek tego), a na Xboxa wyjdzie w maju :D Pokaz mi jakis link do tej informacji. Chcialbym zobaczyc chociaz jakies screeny z tej gry na ps2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Dobra niedogadamy sie :D ja mam podobny poglad na samochody, po kiego komu dwa, nielepiej bylo by przeznaczyc kase z 2 na pierwszy. Przeciez jak ja bym mial miec przykladowo 2 polonezy, lub ewentualnie hmm, poczekaj poszukam kontrastow zeby bylo usprawiedliwienie dla trzymania 2 fur. No to wezmu ze mialbym miec Grandcheeroke (tak chyba sie to pisze), zeby jezdzic w teren, Hamerra zeby jezdzic w wiekszy teren, ale nie po drogach bo za duzo pali, takiego TransAma zeby wozic sie po dugich trasach z zawrotna predkoscia, no i jeszcze Martiza na zakup, aha no i niezapominajmy ze rodzine trza casem przewiezc, podjechac na jakies wesele, uroczystosc, wiec jeszcze Beta siodemeczka. Hmm... czy tak wyglada twoj swiatopoglad, o to chodzi. A czy nie prosciej przemyslec wszystko i kubic AllRoad Quatro (wydajac pewnie 10x mnie) i reszte kasy przeznaczyc na cos innego, jest tyle rzeczy w ktore mozna kase ladowac. Chodziby nawet w tuning tego AllRoada. Wiadomo, nie wiedziesz nim tam gdzie Hamerem (pc->konsole, w chwili premiery nowoczesniejsze, tansze), ale zrobisz wszystko inne znakomicie, a takiemu Transamowi z 5.0 (5.7 juz raczej nie) moze i by dal rade. Hmm niewiem czy mi to ostatnie porownanie wyszlo :), a zreszta... koniec tematu bo sie chyba nigdy nie pojmiemy, ty wolisz wydawac kase (wq mnie w bloto) ja wole wydawac kase w inne bloto (upgrade PC). Jedyna roznica miedzy tyma blotami to to ze ja caly czas bede mial PC do nowiutkich gier + masa progsow + coraz lepsza wydajnosc. A ty bedziesz mial nowiutkie gry + stary PC ktory zadlawi sie w (np. nowym SO). A wiesz, ze wiek nie jest wykladnikiem rozwoju ? (nic ci nie zarzucajac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Pokaz mi jakis link do tej informacji. Chcialbym zobaczyc chociaz jakies screeny z tej gry na ps2.tu masz linki: http://www.risingames.com/ps2/screenshot/Mafia.htm -->screeny http://www.thexboxstop.com/games/m/mafia/default.asp http://www.gamespot.com/xbox/action/mafia/ http://www.gamecenter.cz/default.gcs?artid=3348 http://www.gameon.dk/ps/spil/mnops2/mafia/preview.asp -->shoty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 po kiego komu dwa, nielepiej bylo by przeznaczyc kase z 2 na pierwszy.Dopoki kiedys zonie nie zacznie sie chciec jezdzic o tych samych porach co ty :D A odchodzac od tematu aut, to fajnie czasem zrobic sparing przed ekranem z kumplami w jakas mordo-klepke, hm? ..a wtedy konsola+28"100Hz rulaaa.. :) Jedyna roznica miedzy tyma blotami to to ze ja caly czas bede mial PC do nowiutkich gier + masa progsow + coraz lepsza wydajnosc. A ty bedziesz mial nowiutkie gry + stary PC ktory zadlawi sie w (np. nowym SO).FALSE :) Chyba nie widziales mojego podpisu :P Bede mial zawsze to i to na topie, bo hardware&o/c to jest to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Czyzbym ja zakladal przecietny budzet :D ? Hmm...co do sparingow, to ja wole duale w vQ3. I akurat JA wolalbym pyknac w Q3, lub innego FPP, ewentualnie w SC,CS,SS,W3,C&C:G,E2150 (xtra w mp),GTA 2 (bardzo bardzo szyzbka rozrywka -> level chyba small.... chyba tak to szlo), lub na dluzsze zabawy coopa. :D (chyba na cala noc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ..gdzie ty widzisz przecietny budzet..? Ja wole obie rozrywki. A najbardziej irytowanie kolesi jak im spuszczam lanie ktorakolwiek laska z Tekkena 4 na przyklad :) Myslisz ze w duala nie gram? Mam 3 kompy, prawie co dziennie na 2 gram w C&C:G, czy Raven Shield(adver/coop) &inne, w W3 juz jakos coraz zadziej.. (nie wspominajac o graniu przez siec zewnetrzna) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 eh troche zboczyliscie z tematu , szczeze mowiac to nie wiem poco wy sie klucicie oboje jestescie uparci jak dwa osly (bez obrazy) i jestescie uprzedzeni do siebie tak wiec nie wiem poco sobie prubujecie cos wytlumaczyc ? Niemacie co robic ? to idzcie sobie pograc w gry na swich konslokach/pctkach o ktorych tak wytrwale piszecie . Uwazam ze ten topic powinien zamknac jakis admin/moderator poniewaz Ci panowie sie pozjadaja . Pozdrawiam Snake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O widze ze nie zrozumielismy sie z kasa.... .....no to idz, idz kup sobie 5 samochodow, dodatkowe 3 komputery (bo zona bedzie chciala grac), 2 domy i 10 konsol... :lol: :lol: taaaa zamknijcie ten topic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 kolego jesteś chory! lepiej zamknąć ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Proponuję r o z e j m :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 I admin niech zamknie topic bo się pozażerają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...