fuxmen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 jak namalowac ogień na budzie taki od dołu do góry gdzieś do połowy boku jakiś szablon do wydrukowania szkukałem jakiś zdjęć ognia ale nie ma nic proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Najlepiej jakbyś znalazł kogoś z aerografem to by ci namalował ognie tylko nie wiem czy to nie będzie za dużo kosztowało :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 no no ale co to sąte aerografy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 urzadzenie do malowania farba pod cisnieniem. idz do jakiegos studia tatuazu, tam czesto maluja na koszulkach aerografami. lub gdzies gdzie takie rzeczy na autach maluja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 chciałbym sam sobie zrobić wiesz ale z kąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> papierowy szablon ognia, który by wyglądał zajj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 bylo juz o tym tutaj masz cos na ten temat] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 obgulałem i nic mi sięnie podaoba za bardzo muszę mieć po prostu zdjęcie odnia jakies zajj i druknę sobie powiędzke na ksero i sprayem wymaluję tylko zapodajcie jakieś foto ognia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 to ladnie masz pod .... sufitem wez kartke A3 , naszkicuj kontury ognia , wytnij , przyluz do obudowy i pomaluj . jakis problem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 nie właśnie tak myślę ale nie wiem jak narysować nie mam talentu ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 3 lewe rece ?? :) pogadaj ze starsza albo wez jakas kolezanke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 no tak myślę, mam taką koleżankę w klasie co dobrze maluje może mi namaluje jakiś wzór wtedy będzie jazda większy żółty wzór a na to mniejszy czerwony czy spray czerwony przykryje zółty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a czemu nie ?? a bialy nie zakryje czarnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Wzory na budzie?????? Czy wszyscy zapomnieli plastykę w podstawówce... Nic prostszego. Wziąć świecę wykreślić wzory mocno dociskając do powierzchni pomalować zdrapać wosk i masz ładny wzorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 obgulałem i nic mi sięnie podaoba za bardzo muszę mieć po prostu zdjęcie odnia jakies zajj i druknę sobie powiędzke na ksero i sprayem wymaluję tylko zapodajcie jakieś foto ogniaRozpal ognisko, wez aparat, walnij fotke, lec do fotografa, wywolaj fil - masz juz zdjecei. Niektore studia moga przeniesc to na folie :) samoprzylepna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 i 500 zeta w plecy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 no właśnie, czy nik nie wie jak znajść pożądne zdjęcie ogniska aha a spray to w samochodowym kupować? i ile kosztują?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 no właśnie, czy nik nie wie jak znajść pożądne zdjęcie ogniska aha a spray to w samochodowym kupować? i ile kosztują?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 czemu sie śmiejesz to nie jest śmieszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 czemu sie śmiejesz to nie jest śmieszne To nie jest smieszne? TO jest tragiczne. Spray w motoryzacyjnym! Zdjecie ognia sobie poszukaj, albo poszukaj budy z plomieniami namalowanymi, lub ztuningowanych bryk amerykanskich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 a gdzie spray mam kupić w malarskim czy gdzie myślałem że w motoryzacyjnym, samochodowym ?? gddzie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 a gdzie spray mam kupić w malarskim czy gdzie myślałem że w motoryzacyjnym, samochodowym ?? gddzie?? fuxmen, ty udajesz , czy faktycznie tak ciezko masz wlasna inicjatywa ? 8O chyba logicznie umiesz myslec ? moze w jakims sklepie z nabialem poszukaj sprayu !!! Qrde, ludzie, przeciez takim pieprzeniem to tylko zasyfiacie forum, robicie z niego obore ! :x Bede konsekwentnie wywalal takie bzdury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...