obywatelkane Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam - stoję przed problem zakupu twardego dysku - im większy tym lepszy - przymierzałem się do pojemności między 250-400 GB Problemem jest fakt,że komputer jest dość starej konfiguracji - stąd prośba do szanownego grona o pomoc w wyborze Płyta główna to -VIA K7VTA3 - mam jakieś ograniczenia w związku z tą płytą??? Jakiej marki byście dysk polecili Wiem już że nie mogę wybierać niż z typem połączeń SATA - proszę podpowiedzcie konkretny model - z którego będę zadowolony Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Z tego co widzę na sieci to żadna rewizja tej płyty nie ma obsługi SATA . Tylko ATA 66/100/133 . 320 GB dysk od WD kosztuje 215 zł w esc.pl , wersji 400 GB nie ma tam , tylko 500 GB za 335 zł . Skąpiec znalazł tylko 1 dysk 400GB - firmy Seagate za ~ 230 zł w Shifcie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 najpierw to bym zadał sobie pytanie VIA K7VTA3 obsługa dużych dysków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelkane Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 najpierw to bym zadał sobie pytanie VIA K7VTA3 obsługa dużych dysków Jestem laikiem - stąd mój post - dlatego proszę o poradę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...