avatarq Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam posiadam Laptop Santa Rosa S96S i jestem zainteresowany kupnem procesora "Intel Core 2 Duo E8600 3.33 GHz BOX" i nie wiem czy on wejdzie pod moja plyte glowna (poniewaz nie wiem jaka mam) Instrukcji do laptopa takze nie mam :( Moglby ktos pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zainstaluj Everest home edition i sprawdź jakie masz gniazdo i płytę. Zobacz na stronie producenta jakie proce podejdą do tego laptopa. Jak nic na stronce producenta nie znajdziesz to google zostają. Możliwe że będzie konieczna aktualizacja biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 No sory ale E8600 to procesor desktopowy chyba? Więc do laptopa to go nie włożysz (chyba że przy pomocy młotka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
risvesis Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Zadaj pytanie w supporcie ASUSA jaki możesz wrzucić procek do VBI S96S :) T7300 spokojnie obsłuży bo takie konfiguracje pojawiają się na alledrogo :) Edytowane 22 Listopada 2008 przez risvesis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...