Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 hahaha wprost umieram ze smiechu haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 a moj??? to ja hools Krakowskiej Wiselki! :P. Zrobilbym w Kominiare ale mamy osiedlowe wiec moglbym miec lipe.Heh, a ja wiem chyba z jakiego osiedla jestes. Przegladalem stronke pewnej sieci na xxx osiedlu i natknolem sie na taki Nick jak twoj... jezeli to ty to powiem ze nasze osiedla sa bardzo bliski siebie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F o X Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ee to jest rywalizacja miedzy logami redakcji tweaka, no a przynajmniej scislego grona tweaka. Po co Wy robicie z tego posta zgadywanke, skad dana osoba ma logo ??. Ma skad ma, z netu zazwyczaj. No to tyle :D bez urazy. Ja mam na przyklad z gorzelni logo :DDDDDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Teraz jeszcze flowerman' ma fajne :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ee to jest rywalizacja miedzy logami redakcji tweaka, no a przynajmniej scislego grona tweakaA gdzie jest tak napisane ?? Chym moze Ty wiesz o czyms oczym ja nie wiem ?? Ale chyba nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A mnie sie podoba logo KyCoLa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Co jest? Nikt nie lubi bullterierów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Co jest? Nikt nie lubi bullterierów? Bardziej przypomina krowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Raczej jak prosiaczek Ale buliki są naprawdę słodkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Raczej jak prosiaczek Ale buliki są naprawdę słodkie Troszke smiesznie wyszedl na zdjeciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 daj zdjecie z innej perpektywy to moze lepiej wyjdziesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seiryuu Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 zglaszam i swoje logo 8) moja wiewiora szablozeba :) pozdro Sei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 A ja zgłaszam swoje logo. Etykieta z napoju wino pochodnego, tak pisze na etykiecie. Ulubiony napój w monopolowym koło mnie. Butelka kosztuje poniżej 3 zł chyba 2,80 . PS. Ja tego nie skanowałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 zglaszam i swoje logo 8) moja wiewiora szablozeba :) pozdro Sei no nie jak narazie to masz chyba najladniejsze chyba zmienie tego kaczora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 zglaszam i swoje logo 8) moja wiewiora szablozeba :) pozdro Sei Ice Age rulez ps uwazaj na orzeszek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Ja idę sobie wymyślić nowe logo:) Bo widzę że każdy ma coraz lepsze począwszy od tego kota co go coś przejechało:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 nie po prostu kot za dlugo siedzial przed monitorem i mu troche sie wzrok popsul ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 ja też się zgłaszam ze swoim autoportetem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 buliki są słodkie i fajne dopóki nie ugryzą :twisted: Jak ugryzą to z kota tylko włosy lecą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 odcze[pcie sie od mojego kota !!! nie bedzie go jadl zaden bulik !! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 heh kotek jest sweet ! szkoda ze wyglada jak by byl uposledzony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Kotek wyglada jakby ktos go w dupe jechal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Kotek wyglada jakby ktos go w dupe jechal. A skad to wiesz z autopsji ? jak tak to wspulczuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Kotek wyglada jakby ktos go w dupe jechal. A skad to wiesz z autopsji ? jak tak to wspulczuje :) Jestem domyslny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Kotek wyglada jakby ktos go w dupe jechal. A skad to wiesz z autopsji ? jak tak to wspulczuje :) Jestem domyslnyah to co inego :) gratuluje mysli ! ja sie nad takimi rzeczami nie zastanawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 najlepszego avatara ma quest, ale to ya jestem najprzystojniejszy :lol: tak quest ma bardzo "bulchakowskie" logoHehehe THX 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 czy mi sie zdaje ale czy twoje logo nie jest z filmu "Psy i koty"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srs Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 ja to ni wiem skad mam logo 8) poprostu mam i nie mam zielonego pojecia skad ta geba jeest 8) :lol: jak mi kto powie to mu pogratuluje :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 najlepszego avatara ma quest, ale to ya jestem najprzystojniejszy :lol: tak quest ma bardzo "bulchakowskie" logoHehehe THX 8) nie ma za co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Witam wszystkich logo maniaków........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...