raczyk Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam jaka byście mi polecili obudowe do 350zł ? a jesli drożej to niewiele bym prosił :) mi sie bardzo podobaja te Enermax ECA3162-B-RL Phoenix Neo i Aerocool Hi-Tech 7 Pro możecie mi cos o nich powiedziec ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 hi-tech 7 pro daje rade, tylko nie wiadomo jak to smiglo 40cm bedzie wytrzymywać ... ja bym polecił CM RC-690 albo RC-590 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaGu83 Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 A może jeszcze taka obudowa CHIEFTEC CH-05B-B-OP - CZARNA wyglądem podciąga pod Aerocool Hi-tech 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 też dobra buda z grubej blachy ... natomiast czy ona przypomina HI-TECH ? :) moim skromnym zdaniem zupełnie nie ... i ma drzwiczki co mi osobiście średnio przypadło do gustu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...