Igor Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Wlanie na Extreme TV lecial nowy film z serii Kranked. Normalnie wypas , super muzyka , DH, Urban Trial i troche Dirt Jumpingu. Z mi sie na rowerek zachcialo wyskoczyc. Powienien byc juz w sieci. POLECAM dla fanow. Chlopaki od DH to wiekszosc jezdzila na oponach Gazzaloddi 3.0 , ale one czadersko wygladaja. Jak ktos ma Extreme TV to polacam leci to w dziale Fest Film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 sciagnij sobie z neta filmiki Kranked i New Word Disorded najlepiej wszystkie czesci a tak przy okazji to bender jest niezle pier.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Juz dawno sciagnelem i na CD-Ry wypalilem :) Filmy sa swietne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 jakies linki ?? chetnie bym zobaczyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Dual rzadzi!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 no Ba!! nie jakies cross country :D trza se poskakac...bo jak nie to po co wogole wychodzic na rowerek? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 3.0 cala ? :D Lol to musza byc kolosy, ja mam 2,35 HardDrive Ritchey'a i sa wielkie :> Tez ogladam EX tv, czadowa muza, rowerki, czasem laski na surfingu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 3 cale to rama musi byc przystosowana, bo normalnie to rama ma max. 2,3 albo 2,4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 i przy 3.0 to niezle opory musza byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Gdzies czytalem test tych opon, 3 cale nie wchodza do kazdej ramy. Wiem ze do Intesie M1 wchodza. Wlasciciele Bomberow , Rock Shokow ( poza Boxxerem) i Manitou ( poza X-Vert) to se moga tylko pomarzyc. No i sa tylko do DH bo kazda wazy po 1,5 kg i tylko wariat bedzie chcial rozpedzic sila własnych odnózy :lol: Juz wiem test ich byl w bikeBoardzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja mam Nokian Gazzalodii 2.3 spoko...a na tych 3 cala to jezdzilem, kumpel ma...raczej kiepskie,za duze opory...to nawet do DH sie nie nadaje...taka opona dla szpanerow...2.5 to max nawet do DH,... no 2.6 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ja mam Nokian Gazzalodii 2.3 spoko...a na tych 3 cala to jezdzilem, kumpel ma...raczej kiepskie,za duze opory...to nawet do DH sie nie nadaje...taka opona dla szpanerow...2.5 to max nawet do DH,... no 2.6 :P Ja swoja 2,35 Ritchey'a tylną zakladam bierznikiem odwrotnie, lepiej mi ise wtedy podjezdza, cisnienie mam dosyc male w oponkach - kolo 1,5 atmoswery i jak jade po gladkiej plycie albo asfalcie to glosno wyja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 No ja tez przewaznie kolo 1.1-1.5 wyja miodzio :P no i sie milo skacze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 a ja musze zmienic oponke z tylu bo juz sie zluzyla :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...