krzysiek0004 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam . Ostatnio zakupilem uzywana karte (jak w temacie) i sprzedawca zapewnial mnie ze dziala ona w 100%. Jednak po dopaleniu kompa zauwazylem na ekranie dziwne kreseczki . Instalowalem najnowsze sterowniki ze strony nvidi ale nic nie dalo. Dzwonilem do goscia i mowil ze to wina sterownikow i zebym znalazl starsze i wtedy na pewno bedzie wszystko ok. Jednak wgralem starsze i dalej mam te kreseczki. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) 93.71 Te sterowniki jako ostatnio obsługują serie GF 4. I je zalecam zainstalować, poprzednio należy prawidłowo odinstalować stare sterowniki. Edytowane 23 Listopada 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek0004 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Te sterowniki jako ostatnio obsługują serie GF 4. I je zalecam zainstalować, poprzednio należy prawidłowo odinstalować stare sterowniki. Dzieki za szybka odpowiedz. Prawidlowo odinstalowac , czyli jak? Bo ja zawsze wchodze przez panal sterowania -> dodaj dodaj lub usun programy . To wystarcza czy jeszcze cos mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...ver+Cleaner+3.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek0004 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Skasowalem stare sterowniki przy pomocy http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...ver+Cleaner+3.3 , zainstalowalem wersje 93.71 i .... dalej to samo <_< Zadnej poprawy. Co teraz? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Skasowalem stare sterowniki przy pomocy http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...ver+Cleaner+3.3 , zainstalowalem wersje 93.71 i .... dalej to samo <_< Zadnej poprawy. Co teraz? :| prawdopodobnie karta ma uszkodzona jakas kostke pamieci ale sprobuj jeszcze w biosie ustawic na agp 4x wydajnosc bedzie taka sama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 albo obniż taktowanie. riva tunerem moze cos da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek0004 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 A mam takie pytanko.. (jestem laikiem i prosze nie smiejcie sie ze mnie :wacko: ) jezeli mam plyte glowna obslugujaca tylko agpx4 ( kupujac karte bylem pewien ze mam agpx8 :mur: ) a karta jest do x8 to moze to byc wina tych "dziwnych" kreseczek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Nie. Te kreseczki są ciągle nawet w czasie botowania kompa ? Jeżeli tak to wygląda na hmm uszkodzoną kostkę pamięci... zobacz czy obniżenie taktowania coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek0004 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Nie jestem w stanie odpowiedziec czy te kreseczki sa nawet w czasie bootowania kompa , poniewaz je widac najlepiej na bialym ,a podczas bootowania jest bardzo malo bialego . Po zmniejszeniu taktowania kreseczki byly juz prawie nie widoczne jednak po pewnym czasie znowu sie pojawily. Mowisz ze to na 100% nie jest wina plyty glownej i agpx4, bo jesli nie (czyli wychodzi na to karta jest walnieta) bede mogl ja zwrocic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 możesz ją sprawdzić u kogoś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 jeszcze taki pomysl skoro masz agp4 to pewnie stara plyta i ma gdzies tam opcje w biosie o nazwie "agp driving control" - sprobuj zmienic ja z auto na manual i wpisz E7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) zmien 4xagp, najlepiej to waz kartoszke i u ziomka sprawdz jesli możesz. Edytowane 27 Listopada 2008 przez elfuego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...