bartekt Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 http://bbspot.com/News/2003/01/os_quiz.php wlasnie zostalem OS/2 WARP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ja jestem Windows 95 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja tez OS2 :lol: :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Amiga OS!!! Rotfl, po udzielanych odpowiedzieach myslalem ze bede Win 3.xx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 OS X ! :lol: LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 TRSDOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Palm OS - LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ja OS/2 warp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 slackware linux, hmm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 hehe..OS/2 Warp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Te sa dobre: A ten system mam na kompie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 :lol: you are amiga os :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 hehe, a chciałem być: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 HP-UX 8O 8O 8O i tak lepiej niż windoza :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 I'm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ROTF W życiu nie miałem amigi... Bałem się, że będę WIN ME A chciałem być C64 BASIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 amisia ;) a chciale debiana :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Hehe, najlepsze jest to, że opis pasuje do mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 No niestety zostalem Windowsem 95. Zajebiste pytanie tam bylo: "Kiedy ostatnio sie myles?" jedna z odp:"wtedy, kiedy upuscilem mydlo" :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 BiG LoL :D:D:D:D:D rotfl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisiel Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 A ja jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 hmmmmm.... gnu_hurd..... LOL... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Amiga OS 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 f bsd 4 life :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...