Efes Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam. Przymierzam sie do kupienia nowego kompa ale nie mam pojęcia co wybrac. Na komputer mam 2400 zł bez monitora :rolleyes: . Komputer służyć ma do grania, muzyki, filmów i różnych prac do szkoły :wink: . Prosiłbym i pomoc ponieważ ja nie mam żadnej wiedzy na ten temat :oops: Z góry dziękuje :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Procesor : Intel Xeon E3110 - 639 zł Płyta Główna : Gigabyte EP35-DS3L - 299 zł RAM : GoodRam 2GB 800MHZ - 80 zł Karta Graficzna : Powercolor Radeon HD4870 512MB PCS+ - 899 zł Zasilacz: Pentagram CAV-500-A12S - 199 zł HDD : Samsung 320GB 16MB Cache - 175 zł Napęd : Pioneer DVR-216 SATA - 90 zł RAZEM : 2381 zł Ceny z początku listopada , teraz może być trochę drożej , części z esc.pl . Do tego jakaś fajna Buda ( Asus TA-xxx , CM Elite 3xx ) i masz gotowego kompa . Albo poczekaj , za parę dni będzie zestawienie nowe na grudzień by Miguel ( ten zestaw co podałem pochodzi z zestawienia na listopad ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Konkretnie, to tak w następny weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efes Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Kolega mi podał taki zestaw: Procesor:Intel Core 2 Duo E8400 Karta graficzna:Ati Radeon Gigabyte HD4850 Pamięci: Crucisl Batalistix Dysk Twardy: Samsung HD753LJ Płyta główna: Gigabyte GA-EP35-DS3R Zasilacz: Chieftec GPS 550W Co o tym zestawie sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightmare4 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Masz do dyspozycji podobną kwotę jak ja, więc porozglądaj się w podobnych tematach, co ludziska piszą na ten temat. A najlepiej poczekaj do następnego weekendu, do zestawów Miguela na grudzień, jak już to zresztą kolega wyżej pisał^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...