adrian3369 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam, mam następujący problem i mam nadzieje że ktos zna rozwiązanie - Otóż mam geforca 8800gt i miałem sterowniki forceware 178.13 postanowiłem je zmienić na nowsze ( odinstalowałem starsze , reset, chcialem instalować nowe i pasek w połowie sie zatrzymuje i nic sie niedzieje ... można czekać i czekać .Potem chciałem wrócić do tych i było to samo... ( działają tylko sterowniki z płyty oryginalne - ale wolałbym wgrać nowsze które kiedys już miałem. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam, mam następujący problem i mam nadzieje że ktos zna rozwiązanie - Otóż mam geforca 8800gt i miałem sterowniki forceware 178.13 postanowiłem je zmienić na nowsze ( odinstalowałem starsze , reset, chcialem instalować nowe i pasek w połowie sie zatrzymuje i nic sie niedzieje ... można czekać i czekać .Potem chciałem wrócić do tych i było to samo... ( działają tylko sterowniki z płyty oryginalne - ale wolałbym wgrać nowsze które kiedys już miałem. Dzięki. Sprobuj moze uzyc programu driver cleaner i wtedy zainstalowac sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Jeżeli ten problem występuje w Viście, to rozpakuj plik ze sterownikami i z powstałego katalogu usuń/przenieś gdzieś indziej instalator PhysX - może to potem doinstalować osobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian3369 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Jeżeli ten problem występuje w Viście, to rozpakuj plik ze sterownikami i z powstałego katalogu usuń/przenieś gdzieś indziej instalator PhysX - może to potem doinstalować osobno. Tak zrobiłem , działa :D dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...