B M Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Monitor: Samsung LCD SyncMaster 931BW Procesor: Intel Core 2 duo E8400 3.00Ghz Płyta Głowna: Gigabyte-P35-S3G IP35 Pamieć RAM : OCZ 2x1Gb 800mhz DUAL SOE Dysk: Seagate Barracuda 320Gb 10Mb SATA 2 Grafika: Ati Radeon HD4850 625/1800 Zasilacz: Chieftec PS-450AA Obudowa: Cooler Master Elite 331 Czy opłaca sie teraz coś zmieniać np ram na inny ? inna grafike ?? moze dokupić ramu ?? Chciałbym sie dowiedziec jak w waszych oczach wypada ta konfiguracja, poniewaz ja sie spodziewałem troszke lepszych osiagów z tych komponentów . Mozecie coś doradzic?? Chyba ze mi sie wydaje i nic nie ruszac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 1. Monitor nieopłacalny - 22" teraz są opłacalne. 2. HD4850 z zaniżonymi taktowaniami pamięci (jakiej firmy)? 3. Okrojona edycja płyty głównej - S3G. Po OC jednak powinno to chodzić dobrze. Ile możesz wydać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Akurat monitor to wiem ale kupilem go zaraz jak sie pokazal na rynku , wiec i na niego przyjdzie pora tylko raczej juz na 26" a HD4850 jest PowerColor a z ta płytą głowna to oco chodzi ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Bo S3G, to gorsza edycja np. z gorszą kartą dźwiękową itd. A ten Powercolor, to 512MB, czy 1GB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Z referencyjnym jednoslotowym chłodzeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Dokładnie taka http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1782849 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Zakupiles kompa, wszystko dziala, po co zmieniac? (w 1400x900 grywalny bedzie kazdy tytul) Dokup ramu (JESLI CI BRAKUJE) i poczekaj na przesiadke na ddr3 i nowe intele:) ps. (sorki jesli uraze ale nie taki zamiar) jak mialbys kasy jak lodu i nie mialbys co z nia rabic, to napisalbym zmieniaj co chcesz, ale jakbys mial kasy jak lodu to bys mial kompa potwora:) Imho zmiany jakie chcesz wprowadzic sa wrecz wymuszone... Edytowane 24 Listopada 2008 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Masz identycznego Radeona, jak mój, a mimo tego mój ma normalne taktowania - 625/993(1986 efektywnie). Gdzie go kupowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Moj Radeon tez ma takie taktowanie 625/1986 Czyli co nie warto nic zmieniac ani dokupic np ramu ?? Troche popodkrecalem kompa i oto jakie wyniki uzyskalem sa widoczne po lewej stronie Edytowane 25 Listopada 2008 przez B M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeDpl Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Troche popodkrecalem kompa i oto jakie wyniki uzyskalem sa widoczne po lewej stronieWitam!! Bez urazy ale dla mnie modernizacja dla "smarków" to taka .... dziecinada. Przy twojej konfiguracji gry w 1440x900 na pewno działają bardziej jak dobrze . Najlogiczniej w twoim przypadku to zmian monitora a później karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Ewentualnie co można zmodernizować w tym kompie to zainwestować w 2x2GB ramu lub dokupienie dodatkowego 1Gb ramu aby mieć 3GB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...