elh Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Czy bylby ktos zainteresowany takim cudkiem bede sprowadzal dla siebie moge od razu wziac wiecej, cena ok. 40zl. Jakby ktos nie wiedzial co to jest to w googlu jest pelno o tym, w skrocie sysntetyczna substancja zminiejszajaca tarcie myszy i podladki. Prosze o opinie, ja sobie biore, bo naprawde warto w sieci dostepny jest filmik jak myszka jedzie przez cala func surface puknieta palcem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 :) bedziesz mial mokra reke , wyleci ci myszka z lapki i dziura w scianie :D po co na taki wynalazek wydawac 40 zeta ??polozysz myszke na biurku, delikatnie popchniesz biurko i nie masz okna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 IMHO BEZSENSU za takie niepotrzebne gowno dawac 40zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a moze ktos jest poprostu zbyt suchy??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 jak ktoś gra w CS albo inne FPP to takie "<span style="color:red;">[ciach!]</span>o" jest przydane i to bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ja już wole podneiść czułośc... a 40 zł wydac na naową myszke kiedy ta się zuuzyje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ja już wole podneiść czułośc... a 40 zł wydac na naową myszke kiedy ta się zuuzyje :PNo fakt A tak w ogole to w OBI dzisiaj widzialem tasme samoprzylepna gladka pokryta teflonem :) Rolka 35m byla cos okolo 25zl :) Chyba na wiele myszy wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 wez zapodaj linka do tej stronki z filmikiem bo nie moge znalezc a ciekaw jestem jak to wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Najpierw kilka linkow do recenzji: http://dansdata.com/mousewax.htm http://www.teratism.com/forums/archive/top...pic/5229-1.html http://www.burnoutpc.com/index.php?page=re...s&review_id=168 Link do filmiku: http://www.gtsclan.com/mw/html/video.html Osobiscie uwazam to za niezly pomysl z kilku wzgledow: gram duzo i bede widzial roznice, nie beda sie scierac podkladka i stopki myszy tylko warstwa wosku. W tym tygodniu bede mial 3M Gaming Surface Optical i taki wosk bardzo by sie nadal. Ciekaw jestem ilu byloby chetnych ale jak ktos ma func surface to takie cos tez chetnie sobie sprawi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 moja myszka prawie nic nie waży więc tarcia jakosteż nie czuje.. ale może ja nie jestem pro-gamer i dlatego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 (...)Osobiscie uwazam to za niezly pomysl z kilku wzgledow: gram duzo i bede widzial roznice, nie beda sie scierac podkladka i stopki myszy tylko warstwa wosku.(...) Heh zanim mi sie zetra stopki myszy, pewnie 10 razy gryzonia zmienie. A pad? Widzialem podarte, poplamione, popisane(dobrze na notatki), nie widzialem zgubionych :D i WYTARTYCH. Moim zdaniem to jest niepotrzebne wydawanie pieniedzy- nie lepiej sobie odlozyc na cos bardziej przydatnego (B33R :mrgreen:)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 fajnie by bylo zeby ktos zrobil mysz jezdzaca po biurku na lozyskach ;) ciekawe jak by to chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Na lozyskach nie bardzo, bo mialbys tylko w jednym kierunku. Juz lepiej zalozyc pojedyncze sruty(jak w dlugopisie kulka)- wtedy mozna we wszystkich kierunkach ruszac. Pomysle cos nad tym, bo mam starego A4Techa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 wlasnie o to mi chodzilo. z 4 kulki pod spodem myszaka wstawic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 tutaj mozna kupic : i to juz od dosc dawna, a oni chcieli sprowadzac :D:D http://h4g.pl/default.php?cPath=22&osCsid=...dd601ecd44615bd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Najlepsza na zmniejszenie tarcia jest wazelina :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 albo i woskowa pasta do podlogi albo inna woskowa pasta polerska do lakieru samochodowego za jedyne 3-5 pln :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 jak juz smaruje podkladke to plynem do polerki drewna, ale wtedy nie da sie grac (cs) :D nic myszy nie czuje, musze miec delikatny opor :) imho szkoda kasy, zapewniam Cie ze znajdziesz w domu dobry odpowiednik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...