Anon Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Problem dotyczy saknowania częsci javy w winxp, mianowicie NAV 2003 nie moze przeskanowac całędo systemu nawet przez 2 dni (!!). Myslałem ze problem dotyczy tylko javy Suna (z NN 7.02), odintalowałem ją lecz teraz NAV skanuje mi winszitową jave bez końca. Zerknołem na C:WINDOWSjavaPackagesData i tam jest tylko 9 plików lecz podczas skanowanie NAV skanuje skanuje skanuje i kurna wychodzi ze tych plików tam są setki (!). Przeinstalowałęm NAV zazssałem wszystkie uaktualnienia i nic skanowanie trwa wiecznie... Problem mam od początku połozenia winXP Pro PL SP1 corp (bez sp1 tez tak było), jakieś kilka miechów. HELP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a ten nortonik to legalny masz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 zainstaluj demo mks'a i zobacz jak chodzi... albo innego darmowego - taki stereotyp, ze freeware to shit juz dawno przemina spokojnie można polecić darmowe programy antywirusowe, firewall itp.... sam bede szukał cos za nav - darmowego..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ten Norton musi być jakiś lewy bo umnie wersja 2003 przeskanowała 40 GB z czego partycje z 3 wersjami Windows w jakieś 1 Godz 40 Min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Wyłącz skanowanie zbędnych plików skanuj np tylko te które mogą mieć wira Exe,com itp........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penguin Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 A może ktoś poleci jakąś konkretną nazwę jakiegoś darmowego antywira... trzeba walczyć z piractwem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Niebawem Ci podam bedziemy testowac ;=) Piractwo SUX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Nortonik jest legalny. A do przeskanowania ma 220GB, chyba sobie z javą nie radzi. Jak nie rozwiąze tego probemu to sobie zerkne na mksa, niestety bede musiał go kupic jak bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 moze procek niewyrabia albo ram ma problemy bo chyba z dyskiem jest wysztko ok :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ok znalazłem dwa darmowe programy antywirusowe. 1. http://www.gladiator-antivirus.com - którego teraz testuje, sprawia miłe wrazenie i chyba przy nim zostane, bo jest całkiem ciekawy... 2. http://www.free-av.com/ - nie wiem nie testowałem Pozdrawiam i zapraszam do testów razem mozemy wiecej sie nauczyc i poznac te programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 nortonik legalny: napisz / zadzwon do supportu. ludzie przeciez po to sie kupuje legale... quest: jakich wirusow uzywales do testowania? jest skanowanie poczty? aktualizacje bazy wirusow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...