lamapcv2 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Cześć Panowie mam pytanie Mam okazje kupić płytę i procek i nie umiem sie dogadać co do ceny. Płyta-Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570 SLI Procek-AMD Athlon 64 X2 6000 Panowie na ile byście wycenili te dwa komponenty komputera? i czy ta płyta będzie w stanie obsłużyć nadchodzące Phenomy II? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Dałbym za to ~400zł. Stare Phenomy obsłuży...a czy nowe,to zależy od producentów czy wyjdą biosy i czy płyty będą zdolne obsłużyć te proce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 A allegro Pan zna? (tam można zaobserwować ceny) i czy to jest akurat odpowiedni temat do tego typu pytań? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamapcv2 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 No to prosze pana aby pan znalazł "używki" tych oto komponentów na allegro.Dzisiaj sprawdzałem i były ale tylko NÓwki,które mnie nie interesują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Pierwszy link na google i widzę, że za 176zł poszła płyta. Procesorek to coś koło 200zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Procki te idą teraz sporo wyżej... Tak jak mówię,400-450zł.Więcej nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 No 6000+ to fajny procesor, ale czy tak dużo więcej niż 200zł skoro Intel ma bardzo ciekawą propozycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Mysle ze 400zl byloby ok,przynajmniej ja za tyle swoje graty bym opchnal.Co do mobo,to obsluguje wszystkie proce co do tej pory wyszly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Ale Phenoma II nie obsłuży, Asus już opublikował listę płyt które je obsłużą i z tego co mi wiadomo to tego modelu tam nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...