mariusz1363 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 siema ej mam mały problem z zainstalowaniem sterowników do dzwięku zainstalowałem nowego windowsa i lipa nie mam dzwieku jak instaluje z płyty wyskakuje mi takie coś " Microsoft bus should be in system installing realtek hd audio driver " o co tu biega a jak sciągne inne sterowniki z neta niby sie zainstaluję a i tak nie mam dzwieku oczywiscie mam kartę zintegrowana na płycie głównej msi k9n neo proszę o pomoc z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 http://downloads.guru3d.com/Realtek-HD-Aud...nload-2124.html zainstaluj te powinny dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1363 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Dzieki za odpowidz ale nie mogę otworzyć tego linku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 http://pclab.pl/file5135.html http://www.techpowerup.com/downloads/1265/....09_2K/XP_.html moze te beda dzialac, ale dziwne ze tamtego nie możesz otworzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scalak77 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 żeby dźwięk ci chodził poprawnie a nie masz windowsa XP z SP3 to potrzebujesz poprawki KB888111 , ona jest wymagana żeby wszelaki kodek na płycie głównej opisany jako Audio HD chodził poprawnie, tutaj masz do pobrania http://www.findfiles.com/list.php?db=Both&...tring=KB888111+ musisz ściągnąć odpowiednią do SP zależy czy masz 1 czy 2, najlepiej wersje polską jeśli nie ma to angielską na podanej wyżej stronie jest EN potem restart kompa jak nie wykryje dźwięku to instalacja sterowników dołączonych do płyty albo tych co pobrałeś. Te sterowniki co pobrałeś pewno są spakowane zipem albo rarem więc trzeba rozpakować . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1363 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 No ale ja mam xp z sp3 i mi nie działa głos a ten link co dałes trzeba sciagnąc z niego wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scalak77 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) ściągnij sobie ten pierwszy albo 3 od dołu (to samo) ewentualnie google i szukanie, masz sp3 ale jaki system pełny czy okrojony? bo jeśli okrojony to może nie mieć akurat jakiegoś pliku i nic nie poradzisz, ja zawsze używam pełnej instalki bo potem nie muszę dociągać poprawek żeby coś działało, przerabiałem okrojone wersje i potem tak musisz doinstalować wiele poprawek żeby np. konsola od grafiki działała edit: poszukaj na płytce cd(dvd) ze sterami od płyty głównej czy nie masz tam już tej poprawki edit2: stery do twojej płyty http://global.msi.com.tw/index.php?func=do...amp;prod_no=255 sterownik do Audio HD z lipca 2008 Edytowane 25 Listopada 2008 przez scalak77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1363 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 wiem ze to jest windows mx 7.Ej jak juz to sciągnołem i tam wyskoczyło takie okno i jak juz sie sciagneło to wziołem run i wyskoczył jakis błąd setup has detected that the service pack wersion cos tam dalej co trzeba zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scalak77 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Jeśli masz sp3 to poprawka powinna już być, lecz ty masz okrojoną wersję ze sterów i bóg wie jeszcze czego, być może potrzeba doinstalować NET Framewrok 2.0 PL albo jakąś inną poprawkę, tego to już naprawdę nie wiem dlatego jak wyżej pisałem nie bawię się w tak okrojone wersje bo potem są tylko kłopoty, wpis w rejestrze może być ze masz tą poprawkę zainstalowaną i próba kończy się niepowodzeniem, kolejna rzecz to KB888111 jest tylko do sp1 i sp2 bo w sp3 jest już zintegrowana. Za bardzo ci już teraz nie pomogę, musi wypowiedzieć się użytkownik tego rodzaju systemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1363 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Dobra dzięki muszę załatwić sobie inny system NO ale kumpel zainstalował tego samego windowsa i mu wszystko śmiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 w trybie awaryjnym sprobuj zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...