Rocky Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 od ostatniego czasu niepokoja mnie napiecia. Wydaje mi sie ze to dlatego ze zmienilem mobo, grafike no i procka (wczesniej byl TNT2+Duron700 i jakas stare mobo). Dodaje screena no i chce sie dowiedziec czy musze wymieniac zasilke juz odrazu czy moge jeszcze troche poczekac? Teraz mam Codegena 250 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 To 3,02V na 3,3V to imho nie pokojące fakt. Wymień zasilacz bo Codegen do tego 250W to nie jest zbyt dużo .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 eee i to jak najszybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zasiłka na złom, niestety musisz kupic cos nowego ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 A czy to wartość napięcia +5V nie jest MOST IMPORTANT? W końcu to z niego zasilany jest proc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ale to jednak nie tylko proc jest podstawą stabilnego systemu ja bym powiedział że to jednak płyta główna i jej zasilanie jest podstawą stabilnego systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 A czy to wartość napięcia +5V nie jest MOST IMPORTANT? W końcu to z niego zasilany jest proc.też - ale 12V i 3.3V też są ważne - co zrobi jak mu się dysk usmarzy lub coś innego :| - zasilanie proca z 5V nie dotyczy płytek posiadających dodatkowe gniazdko jak w P4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 To ja przepraszam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 czy Q-Tec 400 Watt ATX Dual Fan Gold bylby OK ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ale ten codogen to sie jeszxze CI przyda.......Chociaż wiatrak zostanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 czy Q-Tec 400 Watt ATX Dual Fan Gold bylby OK ? Q-tec = goowno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ehh szkoda bo tani jest :D no to musze cos drozszego kupic... moze Antec True Power 330 W albo 380 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 polecam chieftek 360W.Juz se zamówiłem więc czekam na niego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 tylko wydać 200 złna zasilacz to też nie rozwiązanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 tylko wydać 200 złna zasilacz to też nie rozwiązanie.Ale taka zasiłka będzie Ci służyć kilka latek. Wiesz rozwiązaniem może być też kupowanie co rok Codegena 400W za 100zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...