ernieball Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 interesuje mnie zakup myszy i mam na uwadze narazie te: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12176063 a to druga: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12307026 z nasileniem na druga wiec prosze o opinie z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Powiem CI tylko jedno ta myszka A4 Tech to wielkie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Nie mam nic przeciw A4-Tech'owi ale za tą cene to chyba lepiej trochę dołożyć i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> np. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11769833 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11210168 Mam Microsoft Intellimouse Optical'a od 3 lat, jedyne co w nim zaczęło trochę nawalać to kółeczko - czasami szleje góra/dół (3 linie do góry a potem 3 w dół i tak w ciągu 1s) a była dość mocno eksploatowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Powiem CI tylko jedno ta myszka A4 Tech to wielkie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. No ja też się przychylam do przedmówcy ... miałem już kilka myszy tego producenta i są takie sobie .... Zbieram na Logitecha LX700 (czy jakoś - no zakochałem się normalnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja mam tego samego A4 tech'a tylko ze na kabelku i bardzo mi sie podoba, zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Powiem CI tylko jedno ta myszka A4 Tech to wielkie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. No ja też się przychylam do przedmówcy ... miałem już kilka myszy tego producenta i są takie sobie .... Zbieram na Logitecha LX700 (czy jakoś - no zakochałem się normalnie) 'Ta fajna jest, ale szkoda mi jakoś kasy na myszke.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Odradzam A4tech mialem ich z 4 modele na kablu i ze 2 modele bezprzewodowe Jezeli potrzbujesz dobra myszke (na 1 -2 lata ) polecam cos z logitecha mx 300 dual opticala lub mx 500 lub microsoftu ie 3.0 - tu kazdy moze mowic ze go niestac na to ale patrzac ekonomicznie kupujesz np logitecha ktory ma 5 lat gwarancji i jest pewny ze po roku nie musisz kupic nowej to do a4 techa jest to super tania myszka a4 techa w ciagu tych 5 lat bys wymienial co najmniej 3-4 razy - to min u mnie a4 tech przy normalnym uzytkowaniu 1 roku nie wytrymal a logiecha mam juz 2 lata i zero sladow zurzycia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 A ja w ciągu 7 lat miałem 2 myszki: jedną Microsoftu przez 6 lat ( do dziś działa) 2 mysz to Logitech narazie 1 rok i no problemos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 daruj sobie a4techa to jet wilke g <cytat z kolegi z gory w pelni sie zgadzam> pisze to chyba piaty raz - moja kopala pradem hehe ;-) SERIO wytrzymala z 4mce? Pupa ta mycha bierz jakiegos logitecha to jest sprzet nie do zajechania mam taka ~7lat? Dluugo od k6-200 jescze i dziala :-) z #5 kompem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 heh a ja se zapodalem dzisiaj szajsunga 800dpi za 20 pln :lol: z podswietlanym rollerem i jestem zadowolony bardzo przyjemnie lezy w dloni klawisze jak i sama mysz chodza bardzo perfekcyjnie. Jesli mialbym juz kupowac jakas mysz powyzej 100 pln to napenwo nie bylby to a4tech tylko Logitech a LX700 jest cool tylko skad tyle kaski wziac :( :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mam kablowego a4tech, model www-11 od coś koło 3 lat i działa zaczepiście, tylko kabel się przerwał tuż przy myszy, musiałem obciąć i lutować. Ten optyk fajny, kumpel ma, tylko czasami w quake nagle zaczynał wariować; kręcił się w kółko i trzeba było na chwilkę zasilanie wyłączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 calkiem niezla jest tez M$ IntelliMouse Explorer 3.0A za jakies 150zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 No ja bym wzioł tą Microsofta IntelliMouse Explorer 3.0A ale to tylko moje skromne zdanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Dolożyłbym jeszcze 30zł i mial wheel mouse od logitecha - 800dpi, 5 lat gwarancji! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...