Skocz do zawartości
ernieball

Opinie o tym sprzecie prosze....

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam nic przeciw A4-Tech'owi ale za tą cene to chyba lepiej trochę dołożyć i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> np.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11769833

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11210168

Mam Microsoft Intellimouse Optical'a od 3 lat, jedyne co w nim zaczęło trochę nawalać to kółeczko - czasami szleje góra/dół (3 linie do góry a potem 3 w dół i tak w ciągu 1s) a była dość mocno eksploatowana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem CI tylko jedno ta myszka A4 Tech to wielkie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.

No ja też się przychylam do przedmówcy ... miałem już kilka myszy tego producenta i są takie sobie ....

Zbieram na Logitecha LX700 (czy jakoś - no zakochałem się normalnie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem CI tylko jedno ta myszka A4 Tech to wielkie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.

No ja też się przychylam do przedmówcy ... miałem już kilka myszy tego producenta i są takie sobie ....

Zbieram na Logitecha LX700 (czy jakoś - no zakochałem się normalnie)

'Ta fajna jest, ale szkoda mi jakoś kasy na myszke..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odradzam A4tech mialem ich z 4 modele na kablu i ze 2 modele bezprzewodowe

Jezeli potrzbujesz dobra myszke (na 1 -2 lata ) polecam cos z logitecha mx 300 dual opticala lub mx 500 lub microsoftu ie 3.0 - tu kazdy moze mowic ze go niestac na to ale patrzac ekonomicznie kupujesz np logitecha ktory ma 5 lat gwarancji i jest pewny ze po roku nie musisz kupic nowej to do a4 techa jest to super tania myszka

a4 techa w ciagu tych 5 lat bys wymienial co najmniej 3-4 razy - to min u mnie a4 tech przy normalnym uzytkowaniu 1 roku nie wytrymal a logiecha mam juz 2 lata i zero sladow zurzycia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daruj sobie a4techa to jet wilke g <cytat z kolegi z gory w pelni sie zgadzam>

pisze to chyba piaty raz - moja kopala pradem hehe ;-) SERIO

wytrzymala z 4mce? Pupa ta mycha

bierz jakiegos logitecha to jest sprzet nie do zajechania mam taka ~7lat? Dluugo od k6-200 jescze i dziala :-) z #5 kompem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh a ja se zapodalem dzisiaj szajsunga 800dpi za 20 pln :lol: z podswietlanym rollerem i jestem zadowolony bardzo przyjemnie lezy w dloni klawisze jak i sama mysz chodza bardzo perfekcyjnie. Jesli mialbym juz kupowac jakas mysz powyzej 100 pln to napenwo nie bylby to a4tech tylko Logitech a LX700 jest cool tylko skad tyle kaski wziac :( :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kablowego a4tech, model www-11 od coś koło 3 lat i działa zaczepiście, tylko kabel się przerwał tuż przy myszy, musiałem obciąć i lutować.

Ten optyk fajny, kumpel ma, tylko czasami w quake nagle zaczynał wariować; kręcił się w kółko i trzeba było na chwilkę zasilanie wyłączyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...