dzemik Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 kurde nie maja kiedy strajkowac ciekawe jak bedzie z dojazdem? madafaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ogłaszam wszem i wobec, co następuje: Strajk się skończył Koncert też się skończył :) Dziękuję za uwagę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja bym jeszcze dodal, ze chlopaki nie dawali takiego czadu jak kiedys ale i tak bylo re_we_la_cyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 :arrow: Panowie, dla mnie cudo. huczy mi jeszcze ostro w uszach, a jutro (tzn. dzisiaj) mam zaliczenie II semestru z podstaw elektroniki... noc bedzie dluga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 noooo to powiem tyle z dzwoni mi w iszach do tej pory!!!!!!!!! Byłem na płycie i nie odpusciłem ani jednego kawałka .... Z reszta co bede pisał jak było-ci co byli wiedza co chciałbym powiedziec..... MEGA WYPAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 tutaj daje dla zainteresowanych SETLISTE (dzieki dla WickerMAna z forum www.sanktuarium.com (str.fanklubu)) 1. The Number Of The Beast (z tyłu wielkie logo 666 w stylu Kiss) 2. The Trooper 3. Revelations 4. Die With Your Boots On 5. Hallowed Be Thy name 6. 22 Acacia Avenue 7. NEW SONG: The world´s wildest dream (?) Rocky-single style 8. The Wicker Man 9. Brave New World 10. The Clansman 11. The Clairvoyant (wychodzi wielki Eddie-król z okładki Edward The Great) 12. Heaven can wait 13. Fear of the Dark 14. Iron Maiden (Eddie z plakatu za sceną, otwiera mu sie czacha BISY: 15. Bring Your Daughter To The Slaughter (długa wersja - 2 minutowe "oooo") 16. Two Minutes To Midnight 17. Run To The Hills Mnie brak słów!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 podczas tego koncertu umarlem i narodzilem sie na nowo Iron Maiden to podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A wiecie moze co to za muze puszczali przed koncertem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Mnie tam support jakos do gustu nie przypadl... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Jak nie byłeś na koncercie IRON MAIDEN w Spodku to płaczNo ja wlasnie placze, bo to pierwszy koncert IM z Dickinsonem w skladzie, ktory bylem zmuszony opuscic :( Bylem na Torwarze podczas World Slavery Tour ('84), bylem na Torwarze podczas Somewhere on Tour ('87), rowniez na Torwarze zaliczylem Brave New Tour... a teraz praca mnie z kolejnego wypasionego gigu wylaczyla... eeech :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Mnie tam support jakos do gustu nie przypadl... :/ Mi nie chodzi o support, tylko o ta muze co puszczali przed supportem z playbacku. Wie ktos moze co to bylo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 a słyszeliscie cos cyce ze maja pod koniec roku znowy wpasc do polski z nowym albumem ;D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zajrzyjcie na ich strone Tez tam bylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 On the Tuesday we played in Poland. The gig was in Katowice at the Spodek. We have played there before. It was a most stunning gig. We played a blinder. The audience were fantastic and we all agreed that it was the best gig from a performance point of view so farno i tak ma byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 :arrow: ano slyszalem, ze na jesien zawitaja do nas raz jeszcze z nowym albumem. nie wiem jak Wy, ale ja juz odkladam kase na bilet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 yyyy myslicie ze wpadną???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 :arrow: jak mocno bedziemy wierzyc, to wpadna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...