krzychu2 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 chce kupic drukarke laserowa mono ( czarno-biala ) i nie wiem jaka cena ok 300 zl moze mi ktos doradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
risvesis Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Samsung ML2571N - w pracy mamy kilka sztuk, ładnie drukują, ogólnie mają małą awaryjność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 w/w samsung, albo brother 2030 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 kupilem HP LaserJet P1005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujle Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 (edytowane) Mam podobny kłopot. Właśnie przymierzam się do zakupu drukarki laserowej. Kaski nie ma za dużo i zastanawiałem się nad takimi modelami: Drukarka Brother HL-2030 Drukarka SAMSUNG ML-1640 Drukarka Minolta PagePro 1350W Nie za bardzo mogę się zdecydować i proszę o małą pomoc Edytowane 25 Maja 2009 przez bujle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EkspertLexmarka Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Polecam Lexmark E120. Jest to monochromatyczna drukarka laserowa â�� najmniejsza i najtańsza z oferowanych przez Lexmark. Jest zgrabna, cicha, oferuje bezbłędną jakość wydruków. Szybkość wydruku to ok. 19 stron na minutę, posiada krótki czas oczekiwania na wydruk pierwszej strony. Dzięki podajnikowi z niezawodnym mechanizmem podawania papieru nie ma mowy o przestojach w pracy. Cena tej drukarki jest bardzo atrakcyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Lexmark E120. Kupiłem to coś do wydrukowania paru dokumentów, jako że do staruszka Z52 nie mogłem dostać "wsadów". Okazało się o dziwo, że za tak śmieszne pieniądze można jednak zrobić coś dobrego, nawet bardzo dobrego: ~2 lata bez najmniejszych problemów :) Tylko żałuję że nie wziąłem N - sieciówki, niewiele więcej wtedy kosztowała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 ja od siebie polecam xerox phaser 3117 jest tania w pełnym znaczeniu tego słowa, niema problemów z napełnianiem kardridży, ładnie drukuje, jedyny minus to głośnosc pracy (do przeżycia) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...