Matt Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Szukam laptopa tak do 3000zł. Ma służyć do nauki i do rozrywki. Mam w domu mocny stacjonarny komputer ale studia zmuszają mnie do nabycia również laptopa. Nie chcę też żeby był on byle jaki. Wymogi: - musi mieć wmontowaną klawiaturę numeryczną (żadnych doczepek przez usb) - jak najdłuższa gwarancja (tak z 2-3 lata najlepiej) - w miarę mocna bateria (żeby mi nie siadał po 3h pracy w windowsie) Póki co znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/item487577953_dell_studi...fvat.html#firma Proszę o pomoc. :) Matt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 - to raczej szukasz 17", bo w 15" dziwnie ta klawa wyglada i malo modeli jest - gwarancje teraz czesto mozna przedluzyc za jakas oplata np. do 2 lat - dokupisz sobie druga baterie i juz Mocny pod jakim wzgledem ? Chcesz na nim grac w cos konkretnego czy od tego jest pc, a lap ma byc mocny dla szpanu ? Wybrales narazie takie cos, tzn to by cie zaspokajalo ? Tak to rozumiem, ze jezeli wyszukales sobie tego della to on ci pasuje, no wiec po co 3k wydawac. Co do tego della, to karta zintegrowana slaba, procek szyna slaba 667 i ramy tez 667 ;/ No ale jezeli tylko do pracy to dobra cena. Nic wiecej nie powiem narazie, bo nie wiem co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...