Garfield Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Witam, nie mam wielu dosiwadczen z unixlinux wiec pytam ... szukalem czytalem i nadal jest klopot. Chcialbym uruchomic serwer poczty ktory mialby byc obslugiwany przez www. programik jaki do tego probuje wykorzystac to squirllemail , czy juz ktos moze z Was to probowal i sie udalo ? Prosze o pomoc w konfiguracji i ustaweiniu praw katalogow. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Sorry, ale twoja czcionka jest za duża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 witam cie kolego, wybacz jesli czcionka przeszkadza, czy pytanie jest dla ciebie czytelne ? jesli tak i mozesz pomoc dziekuuje z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 A czy próbowałeś przeczytać manuala? http://www.google.com/ http://przedszkole.ratio.pl/kramin/?squirremail tak trudno poszukać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 dziekuje za pokierowanie poprobuje, wierze ze jak innym zadzialalo to i mnie sie powiedzie, poza tym teraz juz wiem gdzie szykac ;-).pozdrawiam Paranoika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryc Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 nie ma zadnego problemu z dzialaniem tego programiku przynajmniej na pld nawet nie przypominam sobie jak wygladal konf do tego, nie rzucil sie w oczy czyli nie byl zbyt trudny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...