sasser Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) Chciałem zainstalować sobie pada, ale przez przypadek usunąłem w menedżerze urządzeń coś, co spowodowało brak reakcji myszy na cokolwiek. Pamiętam, że było to związane z HID. Myszka to A4Tech X-750BF na USB. Po prostu w momencie usunięcia tego czegoś momentalnie przestała działać. Po ponownym podłączeniu chce zainstalować się jako PS/2+USB Mouse. Korzystałem z konsoli odzyskiwania wpisując chkdsk /p /r, ale bez rezultatu.Próbowałem dojść do tego, czy może za tą sytuację nie odpowiada jakaś usługa i znalazłem jedną, której nie mogę włączyć ze względu na błąd: Może ktoś miał podobny problem? Czy istnieje rozwiązanie nie zmuszające do reinstalacji systemu? Edytowane 26 Listopada 2008 przez sasser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 a nie mozesz po prostu wlaczyc menadzer uzadzen i zeskanowac za nowym sprzetem albo dodac na sztywno myche? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasser Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Niestety, nie mogę w ten sposób. Na płycie od myszki są pliki inf, ale gdy chcę je wykorzystać, pojawia się informacja, że nie zawierają one żadnych informacji o używanym sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 chodzilo mi o cos takiego: odpalasz kompa bez myszki wlazisz w menadzera urzadzen podlaczasz myche odswiezasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Odpal z F8 i wybierz 'poprzednie działające ustawienia'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasser Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 I to nie pomogło. W końcu wkurzyłem sie i użyłem Przywracania systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...